Белите мъжки бански са отново на мода и през лято 2017

 

С наближаването на летния сезон идва и темата какви мъжки бански ще са модерни това лято. Отговорът е, че класическите бели мъжки бански отново ще са сред най-актуалните предложения.

 

Направени от висококачестени, бързосъхнещи материи, белите мъжки бански определено няма да ви оставят незабелязани, а и ще ви предоставят неподправено усещане за комфорт, предоставяйки ви пълна свобода на движенията благодарение на качествените платове, от които са ушити. Белият цвят има характерното свойство да придава едновременно чар и класа на хората, които го носят.

 

Един хубав, правилно подбран спрямо фигурата ви, модел бели мъжки бански ще подчертае и привлекателността ви, защото ще контрастира красиво с летния ви загар.В същото време, белите бански стоят добре и на бледата кожа, която още не е успяла да потъмнее от слънчевите лъчи.

 

Модните къщи Es Collection и Addicted също са акценирали върху белите мъжки бански този сезон. Най-ефектните им модели са:

 

На Es Collection:

 

spyrosSPYROS BASIC SWIM BRIEF – това са бели мъжки плувки, изключително изчистен модел, който красиво прилепва по тялото, а отзад има само логото на фирмата, което подчертава усещането за класа и изтънченост. По него няма никакви други излишни орнаменти, джобчета, ципове или копчета. Просто една красива линия в така актуалния бял цвят – истинско съвършенство!

 

1719 BASIC BOXER – Това е още един супер елегантен модел мъжки бански шорти – само едно малко метално копченце отпред на колана, носещо името на марката, както и супер дискретни връзки отпред – решени в чудесно подхождащ бледосив цвят. Линията на тези мъжки бански е отново изключително изчистена и семпла.

 

silver1716 SILVER ROCKY – Този модел бели мъжки бански шорти е значително по-широк от предходния, но също толкова елегантен и семпъл. Разполага с прекрасно подбран, сив на цвят ластик, който изглежда супер луксозно в комбинация с останалата част от банските, решена в бяло. И отново – този модел няма нищо излишно в себе си. Той ще подчертае вашите най-добри страни и просто няма начин да не ви направи неотразими.

 

Моделите на Addicted – PLATINIUM ADDICTED PRINT BRIEF и PLAIN WHITE BRIEF, отново решени в бяло,  са малко по-изрязани и са подходящи за по-разкрепостените мъже на плажа. Тези бели мъжки бански са изключително висококачествени, имат прекрасна, много елегантна линия, като първият модел има изписано логото на фирмата в задната си част – с изключителни красив, сребрист шрифт. Логото на Addicted присъства в предната част и на двата модела мъжки бански – стилизирано и много на място – в горната лява част на колана отпред.

 

rokyПоследното ни предложение за изключително подходящ бял мъжки бански е отново на Addicted – това е модела BASIC MINI SHORT – супер елегантни и семпли мъжки бански шорти, с черни връзки, немного широк, елегантен ластик.

 

И така, какъвто и модел бански да решите да си изберете за този летен сезон, то няма начин да сгрешите ако си купите поне един чифт бели мъжки бански. Независимо дали ще бъдат плувки, бански шорти, дали ще бъдат по-прилепнали или по-свободни, по-изрязани или по-класически, тези бели бански ще ви помогнат да изглеждате неотразимо. Освен, че ще подчертаят сияйния ви загар, те ще ви предадат класа и свежест, а най-вече – ще ви дарят с едно незабравимо и мечтано морско лято.

вижте всички модели бански в нашия онлайн магазин queerwear.net