Лента с Продукти

Бельо за мъже с най-високо качество от queerwear.net

В този блог за мъжко бельо и бански ще се опитаме да представяме последните иновации и технологии, които дизайнерите на мъжко бельо по света използват в своите колекции.

Бельото отдавана е обект на фетиш, както от жените, така и от мъжете. То предизвиква, възбужда и те кара да се чувстваш секси и привлекателен. Не на последно място мъжкото бельо има функцията да предпази мъжкия пакет и важните репродуктивни способности на мъжа. За тази цел то трябва да е достатъчно свободно, да осигурява необходимата прохлада и да предпазва при нужда. Мъжете отдавана знаят какво бельо е добро за тях. Проблемът беше,че години наред бяха принудени да пазаруват в чужбина или да се задоволят с непретенциозните модели на българското производство. Защото винаги е добре да изберем българското, но не винаги българското(българските производители на бельо) избират нас.

Защото съвременния мъж има нужда от повече технологии. Сега има бельо с подплънка, бельо с отворена задна част предназначено за спорт, традиционните мъжки прашки вече са в хиляди варицаии, цветове и модели, има бельо с повдигачи, както и такова с допълнителен джоб от пред за по добър профил и комфорт.

Мъжете от ден на ден стават все по претенциозни, не се задоволяват с ниско качество и посредствен дизайн. За това ние от онлайн магазина www.queerwear.net  сме създали един наистина огромен каталог от мъжко бельо и мъжки бански, където има модели за всеки вкус.

Този модел мъжко бельо е предназначен за специални  моменти. Това е фетиш мрежест слип от най-високо качество произведен в Австралия с марката aussiebum.  Мрежата е достатъчно широка, за да остави твърде малко място на въображението. Цената на това бельо е 59 лв

Представяме ви съвсем нов модел мъжки боксерки с  изключително широк 6.5 см -тров колан и мрежеста  материя, която осигурява нужната прохлада за вашия  пакет. Моделите са налични в нашия магазин, както в  черен цвят, така и в бял цвят. Имаме наличен за  продажба и същия модел но слипове. Цената на боксерките е 42 лв, а на слиповете 38 лв

Този модел слипове е едно от най-купуваното мъжко  бельо в нашия уеб магазин. Това е специален модел с  много високо качество и трайност на материите, който  притежава специален джоб в предната част. Този джоб  повдига пакета и го прави значително по видим и  обемен. Този модел мъжки слипове можете да закупите на цена 34 лв

Мъжко бельо за спорт, предназначено за активните  метросексуални мъже.Те нямат задръжки, спортуват често и водят активен социален живот. Хубавото мъжко  бельо за тях е не по малко важно от добре стоящата връхна дреха. Този модел бельо е проектиран така,че да  донесе максимална прохлада и свобода на движение. Моделите са взаимствани от тези, които ползват професионалните спортисти, най-вече в спортове, като волейбол и баскетбол.Той може да бъде закупен от нашия онлайн  магазин: www.queerwear.net на цена от 36 лв

Дантелено мъжко бельо превзе мъжкия гардероб и стана  любимото интимно бельо на мъжете. Мека памучна  дантела в различни кройки можете да намерите в нашия  онлайн магазин за мъжко бельо – дантелени прашки в бял  и черен цвят, дантелен джокс в бял цвят, както и  невероятните дантелени памучни боксерки в бяло или  черно. Дантеленото мъжко бельо е много подходящ  подарък за млад любовник по повод Св.Валентин или  Рожден ден.


Няколко насоки в избора на мъжко бельо

 

За да ви подхожда бельото, трябва да се съобразите с фигурата си, възрастта си, както и цветът на кожата. Повечето мъже допускат основна грешка като оставят този избор на жените си. Тези мъже или са смотаняци или не им пука какво обличат.

Ако на вас ви пука и искате да изглеждате желан и секси, трябва да предизвикате еротична възбуда в партньора си всеки път, когато останете само по бельо. Ето защо е важно сам да избирате бельото си, спазвайки няколко правила:

Цветът е от изключително голямо значение. Затова избирайте бельо, което да бъде в контраст с цвета на кожата ви. Ако имате тъмна кожа, заложете на по-светли и ярки тонова, а ако кожата ви е светла, изберете по-тъмни цветове.

Винаги инвестирайте в качествено мъжко бельо! Това е едно основно правило, което трябва да спазвате. Качественото бельо не само, че е по-здраво и има по-дълъг живот, но и ще правите добро впечатление, дори ще ви донесе приятни интимни изживявания. Освен това качественото бельо ще запази цвета си, колкото и да го перете.

Винаги избирайте най-подходящия дизайн за вашето тяло. Вашето бельо трябва да подчертава предимствата ви, но и едновременно с това да прикрие дискретно недостатъци, ако имате такива. Не само дрехите, но и мъжкото бельо има способността да моделира тялото. При нас ще намерите голямо разнообразие от видове модели мъжко бельо, дълги и къси боксерки, широки слипове или дори прашки и бандажи за спорт, така че се надяваме да откриете подходящия и за вас. А за да откриете това, което ще ви подхожда и с което ще ви бъде най-удобно, трябва да купувате различни модели, да експериментирате докато не намерите своя.

Колкото до качеството на бельото, то зависи преди всичко то материалите, от които е изработено. Най-добри са естествените памучни материи, съчетани с малък процент еластан. Днес съществуват редица новости в материите и се предлагат видове бельо с различни примеси на памук и еластан, вискозна коприна и т. н.