Бански

Бански

Банските са особен вид облекло, първоначалната мисъл е да ги сравним с бельото и да им предадем определена интимност, но истината е че мъжките бански са облекло, като всяко друго. С тях се обличаме на публични места, по бански сме лятото на плажа, банските са ни единственото облекло и когато сме на басейн, когато ходим на летни почивки, те са най-важната част от облеклото в куфара ни. Стигаме до извода, че в летните месеци мъжките бански са много важна част от гардероба на мъжете. Особено сега в ерата на социалните мрежи, когато постоянно се правят снимки и се качват във фейсбук, туитър и пр. Нали не искате всичките ви приятели в социалните мрежи да ви видят със същите бански и това лято?

Най-новите бански в Queerwear

В нашия онлайн магазин ние предлагаме най-голямото разнообразие от модели,марки и цветове, което може да се намери в България. Ние сме официални вносители и партньори на марките, с които работим и те не могат да бъдат закупени другаде у нас. Освен това се стремим да поддържаме по-ниски цени за продаваните бански и бельо в сравнение с другите държави. Правим това, защото се съобразяваме с икономическото положение на българина и искаме все повече хора да се докоснат до качеството, дизайна и материите на това страхотно бельо и бански от най-добрите марки.

Мъжки бански с подплънка, бански прашки или бански шорти, при нас ще намерите наистина от „пиле мляко“ в света на банските. Ние продаваме някои страхотни модели плувки, някои по-изрязани, а други с по-широк крачол. Често много търсени са боксер банските, които стоят впити по крака и буквално извайват мъжкото бедро и дупе. Само при нас могат да бъдат закупени бански с отворена задна част за нудисти, както и специални фетиш мъжки бански чиято предна част е закрепена със специални бутони, чието откопчаване предизвиква фурор. Моделите,  цветовете и дизайнерските приумици са безброй. Напоследък са хит мрежестите мъжки бански, както слипове, така и бански шорти.

Най-продаваните бански от Queerwear