Полезни съвети при избор на мъжки блузи от Teodor.bg

Задължителен елемент от всеки мъжки гардероб е блузата. Моделите които се предлагат, цветовете, десените и материалите от които се изработват, са достатъчно разнообразни, за да има за всеки по нещо.

Този тип облекло е удобно и практично решение за всеки мъж. Подходящи са както за работа, така и за разходка или друг повод. Всеки човек има своя индивидуалност и предпочитания, външния вид е начин да изразим себе си и нашето настроение, така че всеки трябва да обърне внимание при избора на дрехите в своя гардероб. Мъжките блузи са основна част от визията на всеки човек и изборът му е изключително важен за добрия външен вид.

Видове, които се предлагат

мъжки блузи от Teodor.bg 02

С принт и щампи: Ако искате да изглеждате свежо и различно за вас са тези с принт или щампа. Те са изключително актуални и показват вашия свеж и младежки дух.. Този вид дреха са за хора, които носят в себе си жизнерадост, позитивизъм и желаят да изразят своята индивидуалност.

Тип пуловер: В студените дни, а и нощи най-подходящия избор е пуловера. Това е неизменна и задължителна  част от есенно-зимния гардероб. Пуловерът е изключително практична и лесно комбиниращ се, подходящ е за всеки стил.

Класическа, изчистен дизайн с дълъг ръкав: Неизменна част от мъжкия гардероб. Изработена от естествени или синтетични тъкани, едноцветна, с изчистен дизайн тя може да бъде вашето облекло за всеки случай и всяка ситуация . Те са невероятно универсални и могат  да участват във всякакви комбинации. Може да ги комбинирате успешно както в спортна, така и в ежедневна и стилна визия.

Екстравагантни : Това са модели за смели и решителни мъже, желаещи да бъдат извън  коловозите на стандартите и нормите. Те се отличават с екстравагантен дизайн, свежи и ярки цветове и разнообразни декорации. С тях ще привлечете погледите и интереса на околните към вашата ексцентрична личност.

Материи, които може да изберете

При нас ще откриете модели, изработени от различни тъкани и с голямо разнообразие от десени и размери. Предлагаме варианти за всеки сезон. За зимата мъжете предпочитат пуловери от вълна и съчетание от вълна с акрил. Това са дебели и много топли решения за сезона. Друг предпочитан вариант за зимата е памучна блуза подплатена с вата.

За летния сезон един от най-предпочитания материал е полиестера. Дрехите от полиестер са много леки, проветриви и съхнат изключително бързо. Има разбира се и мъже, които предпочитат класическите памучни блузи дори и през лятото.

Най-голямото  разнообразие от материи е при пролетните и есенните мъжки блузи. При тях може да срещнем следните материи:

  • Вълна;
  • Памук;
  • Вискоза;
  • Акрил;
  • Полиестер.

Разбира се тези материали могат и да бъдат съчетани в един продукт.

Защо да изберете онлайн магазин Teodor.bg

Ние предлагаме огромен избор на модели, материи и размери. При нас от първостепенно значение е клиента и неговите нужди. Подбираме продукти на ниски цени и с високо качество на изработка и вложени материали. Ние гарантираме експресна доставка и високо ниво на обслужване. Заповядайте при нас и се уверете сами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *