Фетиш бельо

Фетиш бельо

Еротично бельо е по специална категория мъжко бельо, което предизвиква често бурна реакция свързана с непреодолимо сексуално желание. В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от модели, цветове и видове еротично бельо за мъже. Ние се стремим непрекъснато да включваме в нашия каталог за продажба от най-екстравагантните и нови изобретения на дизайнерските умове по света.

Мъжкото фетиш бельо предизвиква силна възбуда не само в партньора, но и в самия мъж, който го носи. То е проектирано по начин, който показва и загатва за сексуалните желания и възможности на мъжа. Търсеният ефект се дължи най-вече на кройката и дизайна на бельото, но все по-често дизайнерите на бельо залагат и на материята на мъжкото еротично бельо. Кожа и имитации на кожа,  полиестерни  и други изкуствени лъскави материи, мрежа или пък просто плат на ситни дупчици, възможностите са много. В нашия опит с търговията с мъжко бельо сме се убедили,че човешкото въображения на практика няма граници. Постоянно излизат на пазара нови модели, кой от кой по предизвикателен и възбуждащ.

Най-популярния вид мъжко еротично бельо са мъжките прашки. Обикновено тези модели са тесни отпред, покриващи само най-необходимото, като оставят бедрата напълно голи, а в задната си част мъжкото дупе е отчасти или изцяло на дневна светлина. Има много и различни видове мъжки прашки, с повече или по-малко разкриване на дупето, с Y-образна форма на самата прашка или с полупрашка, както и много други разновидности. Мъжките прашки винаги стоят много секси, особено ако мъжът е по слаб и има стегнат добре оформен задник.

Фетиш бельо

Други особено  купувани напоследък модели еротично бельо са тези, които са направени с мрежест плат и най-вече бельото с широка мрежа. При този вид бельо почти всичко е на показ, а възбудата идва от идеята,че все пак мъжът е с бельо, усещането е като да имаш бельо, но всичко да се вижда.

Освен това много освободени мъже вече носят и дамско бельо. жартиери, сутиени, полички, дълги мрежести чорапи, дамски бикини или дантелени боксерки и слипове. Това е съвсем нормално и е част от еротичната игра между двама партньори, разбира се когато и вашата половинка го възприема. “Мъже носят дамско бельо” е все още не добре развита категория в нашия онлайн магазин и тепърва ще има какво да ви предлагаме.