Бельо

Бельо

В този блог за мъжко бельо и бански ще се опитаме да представяме последните иновации и технологии, които дизайнерите на мъжко бельо по света използват в своите колекции.

Бельото отдавана е обект на фетиш, както от жените, така и от мъжете. То предизвиква, възбужда и те кара да се чувстваш секси и привлекателен. Не на последно място мъжкото бельо има функцията да предпази мъжкия пакет и важните репродуктивни способности на мъжа. За тази цел то трябва да е достатъчно свободно, да осигурява необходимата прохлада и да предпазва при нужда. Мъжете отдавана знаят какво бельо е добро за тях. Проблемът беше,че години наред бяха принудени да пазаруват в чужбина или да се задоволят с непретенциозните модели на българското производство. Защото винаги е добре да изберем българското, но не винаги българското (българските производители на бельо) избират нас.

Защото съвременния мъж има нужда от повече технологии. Сега има бельо с подплънка, бельо с отворена задна част предназначено за спорт, традиционните мъжки прашки вече са в хиляди варицаии, цветове и модели, има бельо с повдигачи, както и такова с допълнителен джоб от пред за по добър профил и комфорт.

Мъжете от ден на ден стават все по претенциозни, не се задоволяват с ниско качество и посредствен дизайн. За това ние от онлайн магазина queerwear.net  сме създали един наистина огромен каталог от мъжко бельо и мъжки бански, където има модели за всеки вкус.

Няколко насоки при избор на мъжко бельо

За да ви подхожда бельото, трябва да се съобразите с фигурата си, възрастта си, както и цветът на кожата. Повечето мъже допускат основна грешка като оставят този избор на жените си. Тези мъже или са смотаняци или не им пука какво обличат.

Ако на вас ви пука и искате да изглеждате желан и секси, трябва да предизвикате еротична възбуда в партньора си всеки път, когато останете само по бельо. Ето защо е важно сам да избирате бельото си, спазвайки няколко правила:

Цветът е от изключително голямо значение. Затова избирайте бельо, което да бъде в контраст с цвета на кожата ви. Ако имате тъмна кожа, заложете на по-светли и ярки тонова, а ако кожата ви е светла, изберете по-тъмни цветове.

Винаги инвестирайте в качествено мъжко бельо! Това е едно основно правило, което трябва да спазвате. Качественото бельо не само, че е по-здраво и има по-дълъг живот, но и ще правите добро впечатление, дори ще ви донесе приятни интимни изживявания. Освен това качественото бельо ще запази цвета си, колкото и да го перете.

Винаги избирайте най-подходящия дизайн за вашето тяло. Вашето бельо трябва да подчертава предимствата ви, но и едновременно с това да прикрие дискретно недостатъци, ако имате такива. Не само дрехите, но и мъжкото бельо има способността да моделира тялото. При нас ще намерите голямо разнообразие от видове модели мъжко бельо, дълги и къси боксерки, широки слипове или дори прашки и бандажи за спорт, така че се надяваме да откриете подходящия и за вас. А за да откриете това, което ще ви подхожда и с което ще ви бъде най-удобно, трябва да купувате различни модели, да експериментирате докато не намерите своя.

Колкото до качеството на бельото, то зависи преди всичко то материалите, от които е изработено. Най-добри са естествените памучни материи, съчетани с малък процент еластан. Днес съществуват редица новости в материите и се предлагат видове бельо с различни примеси на памук и еластан, вискозна коприна и т. н.