AussieBum

Aussiebum

IF YOU DOUBT YOURSELF, WEAR SOMETHING ELSE.

AussieBum

Aussiebum е една от любимите ни марки, заради по разумните и достъпни цени и безкомпромисното качество. Марката е специализирана в производството на бански за мъже и удобно мъжко бельо, както за ежедневието, така и за спорт. Aussiebum се отличава с това,че всички продукти на марката се произвеждат само и единствено в Австралия.

AUSSIEBUM Е НОМЕР ЕДНО ИЗНОСИТЕЛ НА АВСТРАЛИЯ ДВЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ГОДИНИ, ИМЕТО НА МАРКАТА В БУКВАЛЕН ПРЕВОД ОЗНАЧАВА „АВСТРАЛИЙСКО ДУПЕ“

Aussiebum е австралийска модна компания, която произвежда мъжко бельо и мъжки бански. Основана е през 2001 година и от компания с начален капитал от само 20,000 автралийски долара, в момента е мултимилионна такава.

Към момента Aussiebum няма представителства отвъд океана, но за сметка на това разполага с перфектно създаден онлайн магазин, чрез който чуждестранните потребители могат да си закупят желаните продукти. Aussiebum предлага безплатна доставка на стоките си до над 150 държави по света. Бельо и бански с марката Aussiebum могат да бъдат открити и в известни магазини като Selfridges, Harrods и House of Fraser във Великобритания, както и в други магазини в Париж, Берлин и дори Дубай.

Известни личности, които са избрали за себе си бельото на Aussiebum са Юън Макгрегър, Даниел Радклиф, Били Конъли, както и Дейвид Бекъм. Днес Aussiebum произвежда над 150 различни модела мъжко бельо и бански, а едни от най-популярните й творения са Wondejocks и моделът Essence.

Моделът Wonderjocks на Aussiebum е предизвикал същински фурор с появата си на пазара. Той е специално създаден, за да повдига и поддържа мъжкото достойнство, с помощта на иновативно джобче, пришито в предната част. 50,000 броя от този модел бельо Aussiebum са продали още в първите седем дни от пускането му на пазара. Впоследствие създават и мъжки бански, които ползват същата технология.

Моделът Essence на Aussiebum съдържа в себе си витамини, втъкани в плата,които се освобождават при контакт с кожата и проникват в нея. Микрофибърният плат, от който са направени се третира с плода ацерола, богат на витамин C и антиоксиданти, както и с други органични субстанции. Въпросните съставки са активни дори след 15 изпирания.

Всички модели на Aussiebum се отличават с изключително стилна, изчистена визия. Цветовите схеми варират от класическите черно, бяло и сиво до предизвикателно червено, морско синьо и слънчево жълто.

Избирайки мъжкото бельо и бански на Aussiebum можете да сте сигурни, че то ще ви дари с невероятна визия и комфорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *