Addicted

Addicted Logo

PROUDLY DESIGNED AND MADE IN BARCELONA

Addicted Spain

ADDICTED е испанска марка за мъжко бельо, мъжки бански и спортни облекла, част от Grupo Denier SL, базирана в столицата на Каталуня. Компанията притежава две вече доста популярни марки, ADDICTED и ES Collection. И докато ES  е насочена за по сериозните и улегнали мъже, идеята на ADDICTED е да задоволи нуждите на по-младите и разкрепостени мъже.

За първи път в света на интимното мъжко бельо дизайнерите залагат на модерната напоследък фитнес култура. Това е млад или мъж на средна възраст, обикновено живеещ в големите градове, който се грижи за фигурата си, ходи често на фитнес и има обемна мускулатура. Именно заради това и моделите на марката не се вписват в стандартите на манекенската професия и са по скоро фитнес модели, мъже с големи мускули и широки гърди. Дизайна на моделите също е съобразен с този стил, защото повечето модели мъжко бельо са с особено широк ластик, покриват добре интимната част на мъжкото тяло и стоят перфектно на по-едрите мъже. Разбира се има и изключения, но като цяло марката има един неповторим стил и ясна насоченост, която преследва вече повече от десет години, от както Едуардо Сонер застана на чело на дизайнa и иновациите в Denier SL

В България ADDICTED се внася от 2013 г. от официалния представител queerwear.net От началото на 2015 г. българските мъже вече могат да купуват и бельо от марката ES Collection, като у нас пристигат винаги най-новите и свежи модели. От ADDICTED са особено горди,че техните модели мъжко бельо и бански се произвеждат само и изключително в Барселона, Испания и това се прави в тяхната собствена фабрика.  Не случайно техния слоган е  “Proudly Designed and made in Barcelona”

От 2015 година, марката направи втора фабрика в Португалия, но е важно да се отбележи, че няма никакво производство извън Иберийския полуостров, още по малко в Азия или друга нискобюджетна шивалня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *