Боксерки Werkin

Мъжките боксерки Werkin са един от моделите най-продавани в САЩ за месец април 2015. Създадени за мъжете, който държат на външния си вид и винаги се стремят да изглеждат секси и привлекателни. Боксерки Werkin предизвикват дискретно без да са вулгарно еротични. Те притежават един специален секси триъгълен отвор точно в горната част на цепката на дупето, което освен секси е и много практично, защото така бельото позволява на въздуха да циркулира свободно по линията на мъжката цепка, та чак до основата на пениса. Така тялото се охлажда допълнително и се допринася за цялостни комфорт на бельото.

Освен това боксерки Werkin са снабдени със специален джоб в предната част, който е проектиран така,че повдига мъжкия пакет и го прави по-видим и релефен. Производителите твърдят,че ефекта е около 3.5 сантиметра. Боксерки Werkin можете да закупите онлайн на цена 44 лв

Накрая чудесно подбраната комбинация от цветове допринася допълнително за атрактивността на това мъжко бельо и кара мъжете да купуват по няколко чифта боксерки.

Боксерки-Werkin