Мъжки прашки

majki-prashki-cenaМъжки прашки предизвикващи възбуда. Това е което продаваме ние. Над 30 модела мъжки прашки в различна кройка,цвят и размер можете да намерите в нашия магазин за мъжко бельо – www.queerwear.net
Може би по консервативните от вас ще се запитат, носят ли все пак мъжете прашки и ако да какъв тип мъже обичат да носят прашки. Трябва да признаем,че голяма част от мъжете, не само в България определено носят прашки или най-малкото имат по една две прашки в своя гардероб за специални моменти. Тук разбира се можем да разделим потребителите на мъжки прашки на две групи – такива, които носят прашки само в изолирани случаи при интимни срещи и друга група мъже, които вече са свикнали да носят прашки и ги обуват в ежедневието, както и имат голям набор от това бельо в интимния си гардероб. Първата група мъже може да се каже, че се притесняват да носят прашки, смятат че е необичайно и не е мъжествено, но пък им харесва и в определени ситуации са готови да се покажат по прашки. Този тип мъже вече не са толкова консервативни, колкото са били преди това и лека полека се отварят за света. Те тепърва разбират,че това да се обличаш и държиш както ти е приятно в интимна атмосфера, не те прави по-малко мъж и не те унижава, тъкмо обратното.
majki-prashki-andrew-christian Втората група мъже, а именно тези който имат в гардероба си по  няколко вида и модела мъжки прашки и ги носят и в  ежедневието, са разкрепостени метросексуални мъже, най-често  жители на по-големите градове и с по-високо образование и  обществен статус. Тези мъже отдавна са разбрали,че няма нищо   срамно да носиш прашки, напротив оказва се че това е едно    много удобно и практично мъжко бельо за летните месеци.
Много хора смятат също така, че мъжките прашки са  предназначени само за по-слабите мъже или пък за тези с  хубавите мускулести тела. Това разбира се не е вярно. Всички  мъже изпитват сексуална възбуда и няма причина да се  ограничават в носенето на еротично бельо, било то прашки или  нещо друго. В нашия онлайн магазин например, поръчваните  мъжки прашки в размер XL са почти толкова колкото и  поръчваните размер М и значително повече от поръчваните  прашки в размер S.
мъжки-прашкиТова показва само, че българският мъж в разрез с някой популярни твърдения не е толкова консервативен, а напротив – готов е да се чувства секси и възбуден. Защото истината е,че повечето хора не носят мъжки прашки за да изглеждат секси пред пратньорката, а защото се чувстват добре в тях и ги карат да се възбуждат, което е страхотно. Все по малко неща в този забързан и труден живот ни кара да се чувстваме приятно и мъжките прашки са едно от тези неща.
В нашия онлайн магазин ще намерите от класически мъжки прашки, до прашки с издадена форма, джи-стрингове, джокс-прашка, Y-прашки или стандартната триъгълна полу-прашка. Влезте и разгледайте, ако ви хареса нещо можете да поръчате онлайн. Доставяме с Еконт Експрес в дискретна опаковка до офис на куриера. Пълна дискретност и бързина на доставките.