Боксерки FLIP IT AussieBum

Боксерки-FLIP-IT Боксерки  FLIP IT на австралийският гигант в индустрията за мъжко бельо AussieBum ще ви накарат да се почувствате в съвсем ново измерение с иновативният, оригинален,  различен и първият по рода си дизайн.

Новата колекция боксерки от AussieBum Flip It преоткрива функцията на колана в мъжките боксерки. Специално разработен двулицев широк ластик, който позволява тези боксерки да бъдат носени по два различни начина. Обръщайки колана надолу, се разкрива нова и различна цветова комбинация. Това променя изцяло облик на боксерките, така че ако сте човек, който обича разнообразието, това може да бъде най-добрия вариант за вас! Това е като с настроението, ако обичате да сменяте бельо си според конкретното ви настроение вече не е нужно да се приберете или да се скриете някъде за да го смените. Просто обръщате колана на боксерките FLIP IT и за секунди сте сякаш с друго чифт мъжко бельо.
Боксерките от колекцията са изработени от супер мек микро-модален плат, който предлага ненадминато удобство, двулицев широк колан с брандирано името на най-успешната марка за мъжко бельо и бански – AussieBum, и за малко по класически вид на тези боксерки, дизайнерите са поставили две копчета на чатала за бърз и лесен достъп до вашият най-добър приятел.
Боксерки-FLIP-IT-AussieBumКолекцията от боксерки FLIP IT се предлага в четири различни цветови комбинации: розово, червено, лилаво и синьо. Розовият вариант на боксер разполага с лилав колан и тюркоазено лого на марката, обърнат колана сменя цвета на логото в ярко розов цвят. Червените боксерки FLIP IT имат тъмно син колан със синьо лого, обърнатият колан предлага същият наситен червен цвят на логото, както основата на боксерките. Лилавите боксерки  притежават син колан с розово лого, а когато коланът се обърне, логото се преобразява от розово в тюркоазено. Синият и най-поръчван вариант е пълен антипод на червените боксерки от колекцията FLIP IT на AussieBum.
Ти избираш как да ги носиш, като обикновени боксерки или с обърнат колан надолу, за да създадеш едно изцяло ново и оригинално усещане.

Освен  боксерки FLIP IT в нашия онлайн магазин за мъжко бельо , можете да намерите още 70 модела мъжки боксерки за всеки вкус и претенции,  140 модела слипове, 56 модела мъжки бански, 25 модела мъжки прашки и почти 50 модела джоксове – мъжко бельо за спорт.

Влезте в магазина и направете вашия избор от тук.