Къси панталонки

Къси панталонки онлайн можете да закупите от нашия магазин www.queerwear.net

мъжки-къси-панталонкиКъсите панталонки са, често срещано удобно мъжко облекло. Последно време тенденциите отново се променят и мъжете предпочитат  да носят по тесни и очертаващи фигурата къси панталонки. Старата мода тип много широки баскетболни панталонки, отдавна вече е в историята. Мъжете станаха по-взискателни и започнаха да спортуват и да обръщат повече внимание на фигурата си и разбира се искат да я покажат. Тук не става дума за ластични или плътни по тялото панталонки, тип клин, а по-скоро за леко вталени очертаващи фигурата и оформящи дупето къси панталонки. Те се използват за фитнес, за разходки в парка, за ежедневно носене както навън, така и у дома.

Също така се забелязва тенденция при всички видове къси панталонки, цветовете да са все по-шарени и ярки.Мъжете изоставиха стария стереотип,че „светлото се цапа“ и все по-рядко носят тъмни цветове и черно.Харесват се зелени,оранжеви,сини и дори тюркоазени къси панталонки.

къси-панталонки-мъжкиОсвен стандартните къси панталонки, в нашия онлайн магазин имаме голям избор и на бански шорти, които в голяма степен могат да бъдат използвани и като къси панталонки, за ежедневно носене, особено през лятото. Мъжете, като цяло обичат да носят къси панталонки, заради удобството и прохладата, които им дават те през топлите дни от годината.Особено що се отнася до спортни занимания, късите панталонки нямат алтернатива голяма част от годината. Важно е те да ви стоят добре и да са ви удобни. За това нашият съвет е да не купувате евтини модели къси панталонки, в които няма да се чувствате комфортно.

За да носите къси панталонки, съвсем не е нужно да имате крака на манекен или пък на културист, много от моделите са така проектирани,че да стоят перфектно на всеки мъж.Просто трябва да си изберете правилния модел панталонки и точния размер. В България качествени , маркови къси панталонки можете да закупите само при нас. Повечето други сайтове, за съжаление продават или ментета или модели от 70-те години, които ще ви стоят, като подарени.