Перфектния коледен подарък

мъжко-бельо-подарък-коледаModus Vivendi ни изненадаха за коледа с приятен подарък. Нови модели мъжко бельо бяха представени на коктейл в Солун в началото на този месец. Нашите гръцки приятели са успели да уловят коледния дух в цветовете и материята на Christmas line и моделите слипове и боксерки от тартан са много сполучливи.

Перфектния коледен подарък! Това е рекламния слоган на новата линия. И действително шарките и цветовете на бельото напомнят много за Коледа и карат сетивата ти да празнуват. Мекия плат (изработен от 95% вискоза и 5% еластан)добавя една нотка на приятно усещане при допир с кожата и ще подобри в още по-голяма степен вашето настроение.
Друг нов модел е черен стилен слип от геометрична дантела в една стандартна кройка, но за това пък изработен от много фина френска полупрозрачна дантела.Оставя кожата да диша свободно, без да е прекалено видимо.

Разбира се хит в последните пред коледни колекции на марката са мъжки слипове и боксерки SKIN в телесен цвят. Плътно прилепнали по тялото.Предназначени за носене под полупрозрачни панталони или бели панталони. Те са бельото, от което много мъже имаха нужда и всеки мъж трябва да има по един чифт в гардероба си.

Влезте в магазина и намерете перфектния коледен подарък за вашия любим.

боксерки-коледа-мъже

 

 

 

 

коледа-мъжко-бельо

 

Martin Ianov