Мъжки Бански 2015

ADDICTED мъжки бански 2015 Soaked & Loaded

Лятото наближава, а с него и жарките слънчеви дни. Жегата и парещото слънце ни карат да се събличаме и да покажем изваяните си тела  в бански костюми, които ги правят да изглеждат още по-сексапилни и привлекателни. И какъв по-добър начин от това да го направим с една от най-престижните и търсени марки за мъжки бански и бельо от Барселона.

ADDICTED току що пуснаха на пазара новата си колекция мъжки бански 2015 озаглавена “Soaked & Loaded” или в превод „Подгизнал и Зареден”, с която ще спечелят мъжагите по всички морета, плажове и басейни на лято 2015 г. За трети пореден път екипът на ADDICTED работи съвместно с едни от най-впечатляващите и популярни  модели на чешката порно индустрия  – Bel Ami .

В кампанията “Soaked & Loaded” главно действащо лице е актьорът  Крис Еванс, а в поддържащите роли са моделите: Джак Харер, Марк Ръфало, Джийн-Даниел, Браян Йовович и Андрей Каренин. Фотограф на сесията е Dylan Rosser. В сесията се откорояват красота,еротика, мускули  и невероятните бански на ADDICTED.
Качество и изключителен дизайн с иновативни предложения в банските костюми за мъже, от престижната испанска марка за мъжки бански ADDICTED. С „Подгизнал и Зареден” винаги ще сте в челните редици на плажната мода и ще предизвикате завист в околните. Колекцията “Soaked & Loaded” е вдъхновена от същността на мъжкото тяло и неговата мъжественост. За първи път можете да избирате между най-различни модели бански костюми, проектирани за истинските мъже, които искат да се чувстват комфортно и различно. В това число и бански шорти за плуване и спорт, мрежести бански, бански с подплънка и иновативната система на ADDICTED  – Push Up. Изобилие от цветове, шарки, модели и системи за придържане и регулиране на дължините. Какво повече да искаш от тази невероятна колекция.
Изживей едно вълнуващо и горещо лято 2015, с най-добрите предложения мъжки бански 2015 с подписа на ADDICTED, Испания.  Влез в магазина: www.queerwear.net

мъжки-бански-2015

мъжки-бански-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

дънкови-бански

мъжки-бански-шорти-2015