Мъжки бански шорти

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Плувни шорти за мъже

Мъжки-бански-шортиНовите модели мъжки бански шорти вече са в на пазара и могат да бъдат закупени онлайн в магазина за бански и бельо на www.queerwear.net

Тази година те ще бъдат отново актуални. Мъжете ги предпочитат защото са универсални, удобни и стават за всякакъв тъп мъже. Бански шорти носят, както по слабите с по-тънки крака, така и по-пълните мъже, който искат да прикрият някои неперфектности на своето тяло. Разбира се мъжки бански шорти стоят най-добре на атлетичните и мускулести мъже, но честно казано на тях всичко им стои добре, така че не ги слагаме в сметката.

В момента на пазара ще намерите както много къси бански шорти, така и по-дълги плувни шорти , като тези с които ходят сърфистите.  При нас в www.queerwear.net имаме наистина голямо разнообразие от модели, марки и цветове мъжки бански шорти, предназначени често както за море и басейн, така и за ежедневно носене, като панталонки.

Едни от най-популярните модели са бански шортите на испанската марка ADDICTED , който в повечето случаи са средно дълги, универсални, с високо качество и много подходящи цветове. Плувните шорти на марката са винаги много търсени и съчетават в себе си приятен и красив дизайн с удоволствието от това да носиш нещо марково и популярно.

Мъжки-бански-шортиМъжки бански шорти предлагат и американците от Andrew Christian. Техните модели са или по-дълги тип сърф или много къси за по секси момчетата,  за които плажа или басейна не са само място за почивка, но и терен за свалки и нови запознанства. Шортите на марката наистина са много секси и в подходящи контрастиращи цветове, които се забелязват от далеч.

Последните години сред водещите производители на мъжки бански шорти се наредиха и нашите приятели от северна Гърция – Modus Vivendi . Бранда се разраства с всяка изминала година и заедно с това те се превърнаха в най-значимите производители на мъжки бански в югоизточната част на Европа. Техните модели мъжки бански са често нестандартни, мрежести, в ярки цветове или пък с падаща предна част, бански с цип от страни и пр. Modus Vivendi се превърна в синоним за качество и нестандартен дизайн. www.queerwear.net е официален дистрибутор на марката и в нашия магазин ще намерите цялата гама мъжки бански шорти на преференциални цени за България.

Мъжки-бански-шортиРазбира се в тази класация на производители трябва да споменем и нашите приятели от aussiebum, които ни се довериха да им бъдем партньори за България. Те са специализирани производители на мъжки бански и бельо. В Австралия сърфа и плажа са начин на живот и може би поради това от aussiebum  влагат много дизайнерски ресурс и усилия за да предложат на своите клиенти голямо разнообразие от бански, полубоксери, шорти бански и мрежести плувки.

В нашия онлайн магазин за бельо и бански ще намерите над 40 модела мъжки бански шорти от различни марки, цветове и дължина. Ние доставяме с куриера Еконт Експрес, като заплащането може да стане с наложен платеж при получаването на стоката. Доставката в повечето случаи се осъществява за един работен ден.

 

 

 

majki-banski-shorti

 

 

Мрежести бански шорти

мрежести-бански-шортиНовите модели мрежести бански шорти от  Modus Vivendi  придават атлетично излъчване на мъжа. Те улавят полъха на морския бриз и карат кожата ви да настръхне от приятната хладина. Малките дупчици в полиестерната материя пропускат и най-нежния повей на вятъра и ти дават усещането за свобода и комфорт.  Под мрежата разбира се има непрозрачен много лек бандаж, само около интимните зони и така мъжете няма да изпитват неудобство на публични места.

Тези мрежести бански шорти са сравнително къси с леко заоблени крачоли и оформена цепка  в края на всеки от тях. Притежават странични джобове и могат да се носят като къси панталонки.

Мрежестите бански шорти са търсени и носени също и като шорти за джогинг заради прохладата, която успяват да запазят.

 Новите модели мъжки бански 2016 ще бъдат съвсем скоро в нашия нов онлайн магазин специализиран за бански www.queerwear.com

 

мъжки-бански-шорти-военни  Новата ни колекция съставена от страхотни модели мъжки бански шорти скоро ще бъде в продажба в нашия онлайн магазин за бански и бельо. Ако си почитател на горещите летни месеци, времето прекарано край морският бряг и басейните и си падаш по шоколадовият загар тези бански шорти ще ти харесат и ще останеш много доволен.

Тази година нашите мъжки бански ще бъдат отново атрактивни и модерни ,съобразени изцяло с мъжките предпочитания и последния писък на модата. Дизайнерите на ES Collection,Modus Vivendi и aussiebum са подготвили такива комбинации, който ще те изненадат с удобство и  комфорт,което ги прави предпочитани от всякакъв тъп мъже.Моделите в новата колекция са подходящи както за мъже с по-слабите крака, така и за по-пълните мъже, който целят да прикрият някои свои несъвършенства. Не е изненада и стремежа на новата колекция да лансира топлите нюанси на небесно синьото и червеното ,които ще бъдат едни от най-актуалните цветове за предстоящият сезон.Разбира се белите бански и тази година остават на мода, но с това вече сме свикнали.

С тези модели мъжки бански шорти няма да  останете незабелязани на плажа!

червени-мъжки-банскиСъвсем скоро в електронният ни магазин може да  откриете разнообразие  както от много къси бански шорти, така и по-дълги плувни шорти изключително подходящи за спортни занимания.  При нас може да намерите  голямо разнообразие от модели и цветове мъжки бански шорти,задоволяващи и най-изтънченият вкус и претенции ,предназначени както за море и басейн, така и за ежедневно носене. Плувните шорти които продаваме ще привличат клиента със съчетанието от красив дизайн,богат асортимент и качество.Цената ще бъде атрактивно съчетана с удоволствието от това да носиш нещо марково и популярно.

Най-популярният модел в новата ни  колекция през този сезон ще бъдат мъжки бански шорти с наложена средна дължина ,пъстри цветове и високо качество на материята. Особено внимание ще бъде отделено на моделите  мъжки бански шорти предназначени за активно спортуващи мъже с високо  изискване към удобството и ежедневната им употребата.

Любителите на класическите модели няма да останат разочаровани и тази година.Ние сме помислили и за тях, като в последната колекция сме подбрали  мъжки бански шорти в класическите сиви и черни цветове, обновени с райета и ефектни запомнящи се ципове разчупващи познатите до сега модели.

бели-бански-шортиЗа по-смелите и разкрепостени клиенти сме предвидили и модели с две лица, изработени от бързо съхнеща и изключително приятна при допир с кожата промазана материя. Модела придава собствена индивидуалност и голяма свобода при движение, което го прави незаменим за разходки,спорт на плажа и плуване.Към предложеният нов модел мъжки бански шорти има и допълнителни аксесоари ,като накитници и декоративен колан изработен от същият текстил и разбира се популярните ни плажни раници от марката ES Collection в жълто, синьо и зелено. За допълнително удобство при носенето на мъжките бански екипа от дизайнерите  е добавил и връзки за стягане, заден джоб за дребни монети, презервативи или запалка, както и вътрешна мрежа предпазваща от прозиране.Банските  имат широк еластичен колан ,който подсигурява безпроблемно задържане във и извън водата при рязко излизане от нея или при скок в басейна. Те никога няма да ви оставят гол и да станете за смях!

Материите са специално разработени така ,че цветовете да останат наситени след продължителното излагане на силна слънчева светлина.Устойчиви на солена вода и  на хлорната вода в басейните.С грижа за опазването на околната среда и с цел намаляване на консумацията на енергия от екипа на фирмата е предвидено прането на мъжките бански шорти да е на перилна програма от  30 градуса Всички модели мъжки бански шорти от новата колекция са тествани в реални  условия и гарантират качествата на предлаганият продукт при употребата му по предназначение. Извършени са лабораторни тестове над материята, от които са  изработени  и отговарят на всички изискванията за еластичност,  здравина и устойчивост на цветовете  при  излагане на слънце,хлор в басейните, морска вода, триене по пясъка или по-грубо пране. Нашите нови модели мъжки бански гарантират вашата спокойна и приятна почивка .

бански-шорти-за-мъжеГоляма част от новите модели мъжки шорти са с по-голяма дължина до областта на коляното тип къси панталони и ярки контрастни цветове придавайки ви по-младежки вид. След, като вече имаме опита от почти четири години в търговията с бански за мъже ние се запознахме добре с вкусовете и предпочитанията на нашите клиенти и започнахме да предлагаме на по-смелите от тях различни модели мрежести бански, бански с ципове от страни и такива, на които предната част е закрепена с кабзи и пада с едно по-силно дръпване.

Налагането на нашите нови модели мъжките бански шорти се превърна в синоним за качество и нестандартен дизайн. Дизайнерите на нашите доставчици се потиха цяло лято над чертожните дъски и заложиха много живот и дух в новата колекция бански 2016.

В нашия онлайн магазин бихте могли да намерите над  50 модела мъжки бански шорти от различните ни колекции, с различни цветове и дължина съобразно всички предпочитания. Доставките се извършват с  куриерска фирма Еконт , като заплащането може да стане с наложен платеж при получаването на стоката. Доставката  се осъществява за два работни дни, като имаме и някои по нестандартни модели, които могат да бъдат поръчани с доставка до 10 работни дни. При всички случаи имате време до лятото 🙂
Martin Ianov

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][laborator_products_carousel columns=”4″ products_query=”size:12|order_by:date|post_type:,product|by_id:4554,4477,4567,3818″][/vc_column][/vc_row]