Слипове Whisky от aussieBum

Слипове-Whisky-aussieBumМъжки слипове Whisky от aussieBum с „нахален“ и провокативен дизайн, който идва от далечна Австралия. Направени от много приятна на допир комбинация от мек австралийски памук и малко еластан. Моделът се набива на очи заради приятното разнообразие от комбинация на няколко цвята, което носи настроение и привлича вниманието.

Мъжките слипове Whisky от aussieBum са изработени със специални отвори под формата на полумесец. Единият отвор е точно отпред над пакета, като само загатва за това какво следва надолу, без да показва нищо, а другият отвор показва съвсем малко от горната част на цепката на дупето, който стои много секси и предизвикателно.  Основната цел на този дизайн обаче не е да предизвиква възбуда. Слипете Whisky от aussieBum са проектирани да запазят прохладата във вашата интимна зона и да подобрят ежедневния ви комфорт.

Слипове Whisky от aussieBum могат да бъдат закупени в три различни цветови варианта от нашия онлайн магазин за мъжко бельо и бански – www.queerwear.net

Слипове-aussieBum
Мъжко бельо – слипове Whisky от aussieBum