Мъжко бельо от Andrew Christian

мъжко-бельо-от-Andrew-ChristianНаскоро получихме пратка с новите модели мъжко бельо от Andrew Christian, USA. Бяхме истински впечатлени от цветовото разнообразие на боксерките и слиповете. Нашите приятели от известната американска марка се бяха постарали отново да изберат за нас най-продаваното и търсено мъжко бельо в своята колекция.

Впечатление правеше един невероятен боксер със специална вградена система от ластици, за повдигане на мъжкото дупе. Уверявам ви,че това работи! Дупето се повдига ясно, стои по стегнато и закръглено, а вградените ластици не се виждат и не личат. Отпред изненадата е още по-голяма. Предната част, точно там където е пакета е оформена като ситна полупрозрачна мрежа, която позволява да се види ясно силуета на вашия пакет, без да е прекалено вулгарно и се забелязва само от по-близко разстояние. Освен секси, модела се оказа и много удобен, а проветрението осигурено от предната мрежа те кара да се възбуждаш и приятно гали кожата.

nanofit-laureal-banski  Друг интересен модел бяха плувните шорти Anchor.В много  приятен червен цвят, в комбинация с жълто, с джобове отпред и  допълнителна възможност за пристягане с връзки. Много къси  плувни шорти, за мъжете който искат да покажат хубави крака.

Банските NanoFit Laurel също привлякоха нашето внимание, с  техния предизвикателно червен цвят, много приятна на допир  материя и разбира се секси кройка. Те на практика са нещо  средно между боксерки и по-широк бански слип и стоят много  мъжествено, а специални джоб за пакета в предната част си е  истинска запазена марка на мъжко бельо Andrew Christian.

 

 

 

 

мъжко-бельо-от-Andrew-ChristianДруг впечатляващ модел мъжко бельо от Andrew Christian са боксерките Werkin. Те съчетават в себе си комфорта на мекия памук от, който са направени и страхотния дизайн предизвикващ възбуда. В предната си част модела разполага със специален ластичен джоб за мъжкия пакет, който леко ви го повдига с което постигате един по открояващ се профил. Усещането е много приятно и възбуждащо. От друга страна в задната част пък има дискретен триъгълен отвор, който е проектиран така,че въздуха да циркулира свободно и да охлажда приятно мъжкия задник. Както повечето модели мъжко бельо от Andrew Christian и тези боксерки имат нестандартен дизайн, предназначен за по-смелите мъже, който не се страхуват да бъдат себе си и са освободени от глупави предразсъдъци.