Мъжки боксерки

Секси и удобни мъжки боксерки направени от най-различни материи  можете да намерите в нашия онлайн магазин за бельо www.queerwear.net

мъжки-боксеркиВ тази статия ще ви представим някои от най-продаваните модели мъжки боксерки. Обикновено това мъжко бельо се купува от по-консервативните мъже, които искат да запазят своята интимност. Това обаче не означава,че мъжките боксерки не стоят секси. Нищо подобно. Повечето модели боксерки са направени основно от памук с малко еластан, което при една добра кройка позволява плата да обхваща добре мъжкото дупе и да го оформя на две полъкълба, като го прави да изглежда секси. Факта,че прикриват по-голяма част от интимната зона на мъжа, оставя на околните повече място за въображение. В нашия магазин предлагаме над 80 модела мъжки боксерки  от марките Andrew Christian, Calvin Klein, Baskit, Modus Vivendi и др.

Едни от най-търсените модели мъжки боксерки са тези с марката ADDICTED. Такива са  боксерките  Born Free, предоставят на мъжа стил и удобство в светлосин цвят в комбинация с жълти кантове, широк ластик с надпис името на марката. Друг популярен модел на марката е PUSH UP RACING STRIPE , снабден със специална система за повдигане на пакета PUSH UP , направен от специален мрежест плат с цел по-добро проветряване. Този модел има изписан отзад на дупето номер 76, а дебела контрастна лента пресича вертикално боксерките от задната страна и прави мъжкото дупе да изглежда по-стегнато и секси.

majki-bokserkiДруг популярен модел мъжки боксерки е WJpro на aussiebum. Продава се в бяло,червено и черно, снабден е със специалната wonderjock технология на марката, който повдига пакета и го прави обемен и леко топчест – ефекта е направо невероятен.

Разбира се сред най-купуваните мъжки боксерки, няма как да не причислим и моделите на Calvin Klein. Те са класика в този жанр и макар,че нямат някакви специални технологии, иновации или нестандартни цветове, боксерките Calvin Klein се радват на голямо търсене от страна на по-консервативните мъже, който познават марката и искат да заложат на сигурно.

Разбира се в тази статия няма как да подминем и невероятните модели мъжки боксерки на марката Modus Vivendi. Te са винаги екстравагантни и различни. Носят свой собствен стил и в себе си имат поне малко екзотика, а понякога и доста повечеJ

majki-bokserki-greeceПопулярен е модела  Боксер-препаска Юлий Цезар в бяло или черно. Също така зеления Zipper боксер с цип от пред, както и боксерки с двоен повдигач, проектирани така,че да повдигат мъжкото дупе и да го правят по стегнато и мъжествено.

В нашия онлайн магазин можете да намерите и еротично бельо, мрежести боксерки. Направени от по-широка или по-тясна мрежа, зависи от модела. Това бельо е много търсено от по-разкрепостените мъже, които искат да привлекат погледите и да предизвикат възбуда у партньорката.Мрежести мъжки боксерки можете да закупите в бял цвят, в черен или светло зелен.

majki-bokserki-Calvin-Klein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

мъжки-боксерки-онлайнСъвсем скоро преди коледа заредихме няколко нови модела мъжки боксерки от супер луксозната марка ES Collection. Моделите са с широк стилен колан, на който са изобразени двете букви ES – логото на марката. Налични са в черен цвят със светлосин колан, тъмно сини с червен колан и бели със сребристо сив колан и бяло лого. Боксерките стоят плътно впити по тялото, но без да са неудобни и да пристягат. Платът е съвсем лек и приятен на пипане, а крачолите завършват със стилни извивки в средата на които се спускат цветни кантове.

Този модел мъжки боксерки е от серията Basic на ES Collection и могат да бъдат закупени от нашия онлайн магазин в размери S, M, L или XL.