Мъжко бельо за спорт

мъжко-бельо-за-спорт Мъжко бельо за спорт наречено джокс или по популярно в България под името бандаж, е последния хит в интимното бельо. Докато само преди 3-4 години почти никой в България не беше чувал за популярните джоксове, сега вече повечето млади мъже имат поне един брой от това толкова екстравагантно бельо. Не, че и преди не се е ползвало подобно бельо, но това е било основно от професионалните спортисти по време на състезания и то най-вече в спортове като волейбола и баскетбола, където изпотяването е голям проблем за състезателите.

Днес българския мъж вече свикна да използва мъжко бельо за спорт, когато спортува, когато ходи в парка да тича или дори за обикновена разходка навън.  Джоксовете са доста удобни и осигуряват едно наистина перфектно охлаждане. В почти всички спортове тези модели бельо са вече доста използвани и помагат на спортистите да постигнат още по добри спортни резултати.

Освен в спорта това бельо е много популярно и като фетиш бельо, заради специфичната си кройка, която остава мъжкото дупе почти голо. Много жени купуват мъжко бельо за спорт на половинките си. Някой от тях за да го използват мъжете им по предназначение в спорта, други като хубав еротичен подарък, за фетиш бельо, а трети просто като нещо интересно – нестандартен подарък за мъж.

majko-belio-za-sport В нашия онлайн магазин можете да намерите много различни  видове мъжко бельо за спорт, от различни материи, цветове и  модели. Класическия вариант на мъжкия джокс е когато  бельото е само с два ластика отзад. Едни от най-търсените  модели от този вид са джоксовете на австралийската марка  aussiebum. Това е така заради специалната технология   WONDERJOCK, която повдига мъжкия пакет и го прави да  изглежда по обемен и голям. Това на фона само на два ластика  отзад, прави мъжа да изглежда секси и възбуждащ, като в  същото време бельото е много удобно и прохладно и е  перфектно за практикуването на аеробни спортове.

Мъжко бельо за спорт произвеждат и американците от Andrew  Christian. Техните модели обаче залагат малко повече на  еротичната страна. Например като популярната джокс-прашка  или Bubble Butt Jock, който е с двойни ластици от зад.

От гръцкия производител Modus Vivendi също имат хубави модели мъжко бельо за спорт. Техни са прочутата дантелена серия, която включва мъжки слип-бикини, мъжки прашки и джокс направени от гъста бяла дантела. Те също така произвеждат и еротични модели от кожа и лъскави латексови материи с отворена задна част, предназначени за стриптизьори и частни интимни партита.

мъжко-бельо-за-спортСъщо така някои от марките предлагат на пазара и джокс-боксери, който са предназначени за по хладните есенни и зимни дни. Те представляват ластични мъжки боксерки с изрязан отвор в задната част и лек ластик по контурите на отвора, който леко повдига мъжкото дупе и го прави да изглежда по-стегнато и твърдо.

Мъжко бельо за спорт, джокс или бандаж, наречете го както ви е удобно, можете да закупите онлайн с дискретна доставка до офис на Еконт от онлайн магазина за мъжко бельо и бански www.queerwear.net