Мъжки памучни слипове

Мъжки памучни слипове Gelato, създадени във фабриките на aussiebum, Австралия. Много мек памук в съчетание висококачествен еластан, правят от тези слипове едно много практично бельо, удобно за носене в ежедневието. Изчистената кройка, високо отрязаните крачоли и средната дълбочина правят от това мъжко бельо един универсален слип готов да задоволи всеки мъж. Материята е много здрава, колана е плътен и средно дебел, а цветовете разбира се с в тон с името на серията Gelato( Сладолед). Ярки сладоледени цветове в комбинация с контрастни кантове и колани, почти с папагалски шарки, привличат вниманието и ви правят различни. Защото ние от queerwear.net сме различни и продаваме бельо за различните, нестандартни мъже. Нашето бельо не е и не можа да бъде скучно и безлично.

Мъжки-памучни-слипове-Gelato

Мъжки памучни слипове Gelato можете да закупите в нашия онлайн магазин www.queerwear.net , на цена 34лв в следните цветове:  цвят MINT( синьо-зелено); цвят Espresspo (черни); цвят BERRY(лилави)

Gelato слиповете са бельо, което всеки мъж трябва да има в гардероба си. Те са практични, здрави, различни и се продават на доста поносима цена, така че не е нужно да теглите кредит, за да ги притежавате. Сладоледени слипове за сладоледени момчета 🙂

Мъжки-памучни-слипове-Gelato

 

Мъжки-слипове-Gelato

 

Мъжки памучни слипове Gelato