C-in2 мъжко бельо

C-in2-мъжко-бельоC-IN2 е марка мъжко бельо, основана през 2005 г. и оглавява от Gregory Sovell, бивш създател на 2(X)IST. Мисията на C-IN2  е да продължи развитието на най-доброто и качествено мъжко бельо на пазара днес. Със смели щампи, забавни стилове и иновативни подобрения в класически съкращения, марката позволява на мъжете да изглеждат по-добре. През последните години, бельото C-IN2 е превърнало едно от най-признатите и популярни лайфстайл марки, предлагаща поразителни цветове и голямо разнообразие от модели. Тези модели са: слипове с ниска талия, боксерки, боксери с ниска талия, слип-боксер, прашки, джоксове / бандажи, тениски с V-образно деколте, потници, елеци и клинове.
От самото си основаване, C-IN2 мъжко бельо въвежда революционни технологии в своите проекти. C-IN2 бельо е направено с различни размери на интимният джоб, за да се настанят всякакви размери и форми на мъжката анатомия в колекцията Personal Fit Factor.
C-in2-мъжко-бельоЕдин от най-обсъжданите модели е CIN2 Low No Show Profile с Sling ситема. Слингът предлага иновативна технология предназначена да осигури по-голям и по-добър профил. Това се постига с регулируем 1/2 “широка еластична лента вградена вътре в интимния джоб, която образува пръстен около гениталиите и ги повдига напред.C-IN2 бельо също създава иновативни материи като колекцията Grip, отличаваща се с висока производителност на транспортиране на влагата, която прехвърля изпотяването от вътрешната към външната страна на дрехата.  Други популярни колекции на мъжкото бельо C-IN2 са Hand Me Down, Basic, Zen, Pop colors, Filty и Prime. Всеки сезон, C-IN2 бельо за мъже актуализира своите колекции с най-модерните цветове и цветови комбинации. Колекции на марката включват: наситени и ярки цветове, раета,  принтове, материи и други. През 2010 г. марката е придобита от нова компания, C-IN2 Дрехи Company Inc., базирана в Монреал, Канада. Sovell продължава да бъде творчески директор. Начинанието позволява на марката да разшири дейността си в нови категории и продуктови линии, като запази същността си благодарение на главният дизайнер Gregory Sovell

Ако сте смели, търсите смели цветове и чувствен дизайни за вашето интимно бельо, трябва да се запознаете с C-IN2 мъжко бельо, като освен бельо, марката предлага и къси панталонки, дълги боксерки и прилепнали по тялото тениски, които ще ви накарат да се чувствате секси.Мъжкото бельо на марката оставя момичетата с отворена уста всеки път, когато се съблечете полугол.

Марково мъжко бельо с марката C-IN2 можете да закупите в България от нашия онлайн магазин за бельо и бански – www.queerwear.net

C-in2-мъжко-бельо-prashki