Мъжко бельо за жиголо

мъжко-бельо-за-жиголо Мъжко бельо за жиголо предизвиква бърза и трайна възбуда. Жиголо е млад мъж, любовник, най-често на по-възрастна жена, срещу някаква издръжка или директно заплащане.

Да обслужваш жени за пари в България най-често го гледаме по телевизията, но не защото явлението „жиголо“ не съществува, а защото за него не се говори. Освен това все още силните патриархални разбирания на българите предполагат тази роля на жената, а не на мъжа, а и ниския стандарт у нас затруднява тази дейност.

Но разбира се тази дейност съществува и с времето платените мъже започнаха да обръщат все по-голямо внимание на външния си вид, доходите им се покачват и възможностите да си позволят марково мъжко бельо нарастват. В тази връзка в нашия онлайн магазин предлагаме страхотни модели мъжко бельо за жиголо, направени да възбуждат и да се чувствате секси.

При нас ще намерите бельо от полиестер, което имитира кожа и се използва при БДСМ игрите и носи особен сексуален заряд. Имаме такива джоксове с дупка отзад, прашки, тричетвърти панталонки с дупка отзад или къси панталонки наподобяващи кожа със специални закопчалки от страни за по-бързо сваляне.

Мъжкото бельо за жиголо не трябва да е скучно и да е нещо много познато и обичайно. Мъжете, които искат да възбуждат и да впечатляват клиентките си трябва да положат повече усилия, за да изберат хубаво възбуждащо мъжко бельо, което да съответства на подходящия случай. Жените винаги ще оценят вашите усилия и това ще се отрази на доходите ви.

Влезте в нашия онлайн магазин и направете вашия избор на мъжко бельо за жиголо – www.queerwear.net