Abstract Line by Modus Vivendi

  modus-vivendiЕкипът на Modus Vivendi никога не спира и винаги представя актуалното и модерното от света на висшата мода и мъжкото бельо с новите си колекции, топли и секси, класически и мъжествени, винаги нещо ново и различно.
Modus Vivendi продължава с представянето на отделните елементите от колекцията си есен / зима 2015-16 с този ограничен тираж, “Abstract” линия мъжко бельо. Новото издание на линията се нарича Abstract Lace и се състои от два вида слипове (плитки изрязани слипове и класически слипове) и джокс / бандаж в чисто бяло или съблазнително черно. Това секси мъжко бельо е изработено от фина полупрозрачна френска дантела, която контурира извивките и се вписва идеално в мъжките форми. Не всеки човек е имал възможността да почувства дантелата по тялото си и това е една добра възможност да го направите. От    Modus Vivendi със сигурност знаят как да го направят. Линията Abstract Lace представлява идеалите на марката за висша мода, творчество, вдъхновение, качество и комфорт.

modus-vivendi-majko-belio The Abstract Lace бандаж
 предлага широк, лъскав колан с  гравирано името на Modus Vivendi върху него, а дантелената част,  която покрива интимната зона ще ви накара да изглеждате наистина  супер секси.
Плитките изрязани слипове от тази колекция са идеалният начин за  вас да покажете коремни мускули, а  класическият слип съчетава  перфектните ключовите елементи на една мъжка кройка, но с  елегантността и изтънчеността на 100% Френски тънка памучна  дантела.
Рекламно лице на линията Abstract Lace отново е  Alexandros Kaltsidis,  а снимките са дело на Panos Misailidis, които във фотосесията,  представлява неподправения шик и аристократизъм на висшата мода  в мъжкото бельо от Modus Vivendi.

  Всички модели на марката можете да разгледате и закупите онлайн от официалния представител за България, онлайн магазина www.queerwear.net

abstract_lace_line_1

Martin Ianov