Мъжки бански за сърф

бански-за-сърфЗа почитателите на морските спортове има специални мъжки бански за сърф. Препоръчваме Ви ги, защото те са изработени от специални меки и леки материи, които предпазват кожата от вредните слънчеви лъчи, не задържат влага и изолират тялото от солта, като едновременно с това са удобни и не ограничават свободата на движенията Ви, а полепват плътното по тялото. Неопреновите костюми са подходящи и за спортуване във  вода с по-ниска температура, тъй като предпазват тялото от охлаждане.

За разлика от обикновените бански, тези за сърф покриват по-голяма част от кожата, като по този начин го предпазват и от наранявания и охлузвания. Могат да бъдат цял екип, наподобяващ гащеризон, който се затваря с цип, или в две части панталон и тениска според предпочитанията и нуждите на спортиста. Също така може да избирате между такива с къс и дълъг ръкав, варира и дължината на долната част.

Изборът на модел може да направите в зависимост от интензитета, с който тренирате/времето, което прекарвате във водата. Може да го съобразите и с климатичните условия на мястото, където практикувате – температурни амплитуди и скорост на вятъра. В зависимост от това може и да избирате дебелината на неопрена и нивото на пропускливост на вода.

Независимо дали сте любители на класическия сърф, на уиндсърфинга или кайт сърфа. Дали го практикувате като хоби, или професионално. Дали избирате българските плажове, подходящи за вятърни видове сърф, или такива с утвърдено име в сърфистките среди, известни с големите си вълни като Хавай, Малибу Калифорния, Нова Зеландия, Бразилия, а може и Европейските плажове  на Португалия и Канарските острови, мъжкият бански костюм за сърф е задължителна част от гардероба Ви, с която едновременно ще се чувствате удобно, защитени и привлекателни. С тях се отваря нова страница в мъжката плажна мода.

Мъжки бански за сърф можете да закупите от нашия специализиран магазин за мъжки бански www.queerwear.com