Мъжко фетиш бельо

Мъжко-фетиш-бельоФетишът е обект на сексуална възбуда и мъжкото бельо също намира място в тази категория. Разпространените представи за еротично бельо са свързани с жените, но по-разкрепостените и освободени мъже също са склонни да носят такова. То дава израз на тяхната сексуалност и удовлетворява както собствените им фантазии, така и тези на техните партньорки. Ако мъжът го носи с увереност може да предизвика силна възбуда, загатвайки за това, какво се крие под него.

 

Като еротично или фетиш мъжко бельо се приемат прашките, бандаж, боксерки и джоксове, който са по-изрязани и по-провокативни от обикновените и са направени от по-нестандартни материи за мъжко бельо, като латекс и кожа, които винаги са били популярни в еротиката, така и дантела и мрежа, като техния гальовен допир, който е непривичен за мъжете, събужда тяхната чувствителност. Усещането, че са облечени и въпреки това са полуголи докосва тяхното либидо и ги възбужда. Тези модели бельо могат да се носят и с фини горни дрехи без да загатват какво има отдолу, те са леки и удобни.

Modus Vivendi Military line - Tom Cullis 03 Не е лесно да се оспори факта, че такова бельо ще сложат мъже, които са уверени в себе си, знаят какво точно искат и какво трябва да дадат. Определено за тях няма да има задръжки и табута в секса, затова мъжкото бельо има такова силно действие върху жените.

Този вид бельо е доста разкриващо и стои наистина много добре на поддържани мъже със спорни фигури. Мъжкото фетиш бельо също подчертава мъжествеността и хубавите извивки на тялото. Могат да бъдат провокативни и секси.

Каишките и циповете са неизменна аксесоари на този вид бельо. Но вече освен в специализираните еротични магазини, такова може да се намери и в каталозите на известни дизайнери и марки и да се насладим на различни елегантни кройки.

Макар идеята за мъжко фетиш бельо често да се посреща с много бурни реакции, това не трябва да ви попречи да експериментирате.