Mъжко бельо с подплънки

 

бельо-с-подплънкиМечтата на всеки мъж – да привлича женските погледи, да бъде в женските разговори и да бъде част от женските желания. Защо да не можем да си го позволим? Благодарение на новите ни модели мъжко бельо с подплънки от www.queerwear.net вие ще бъдете централна тема в разговорите на колежките от офиса, на красавиците на плажа, на жените, които желаете!

Ние мъжете страдаме от не по-малко комплекси от нашите нежни половинки. Най-големите от тях са свързани именно с мъжествеността на господата. Най – вероятно вашият пакет е нормален и няма причина да се притеснявате от нещо, но познавайки човешката природа ние знаем, че ефектът, който ще  получите от бельото ни с подплънки ще бъде невероятен. Ще се почувствате още по – силни, удовлетворени, уверени в себе си. Ще ви доставя удоволствие да се наблюдавате в огледалото, облечени в страхотните ни модели боксерки и слипове, по – мъжествени от всякога.

Жените отдавна си купуват  сутиени с подплънки и стягащо, оформящо бедрата долно бельо. И мъжете никога не го забелязват. В очите им жените изглеждат по-секси с този солиден и привлекателен бюст. Наши-те подплънки са също толкова дискретни, но веднага ще усетите осезаема разлика в отношението на жените към вас. Освен, че пакетът ви ще изглежда по-голям, бельото ни извайва и стяга и задните части, защото знаем, че женските очи обичат тази част от мъжкото тяло. Носейки моделите ни, вие ще ходите с гордо вдигната глава, готови да се преборите с всичко, което се изпречи на пътя ви.

 бельо-с-подплънки-дупе Бельото с подплънки отдавна е част от принадлежностите на западния мъж. От известно време то взе да навлиза и на българския пазар и да се среща и в „дрешника” на българина. Нашият магазин предлага богата гама от избор, за да задоволи претенциите на всеки един от вас. Имаме и доста модели бански с подплънки за предстоящия сезон. Размерът на подплънките е различен в зависимост от вашия избор. Вие избирате как да изглеждате, а ние можем само да ви дадем съвет. Разполагаме с едни от най-добрите дизайнери. Ако изпратите свое подробно описание или снимка в цял ръст,  те могат да ви дадат насоки относно това какъв би бил подходящият модел за вас.

Страхотен плюс на бельото, което предлагаме е, че е от 100% памук, нежен, и невъзпаляващ кожата. Моделите са здрави и леки. По чудесен начин топлят през зимата и оставят кожата да диша през лятото. Самите подплънки са напълно незабележими отвън и могат да бъдат отделяни и изпирани. Цените, които предлагаме са едни от най-ниските за подобно елегантно бельо. Те са част от гардероба както на господа от високата класа, така и на заети бизнесмени, а страхотното е, че са достъпни и за джоба на обикновения човек. Качеството е сравнимо с това на най-известните западни марки. Хиляди наши клиенти вече закупиха моделите ни бельо с подплънки и са очаровани и изненадани от невероятните резултати, които един аксесоар може да има върху увереността и самочувствието на един мъж. Какво чакате още? Купете си от нашите модели, за да бъдете мъжа, личността, за която винаги сте мечтали!


бельо-с-подплънки