Как да подобрим пакета

Ръководство за бельо, за да направите вашия пакет да изглежда по-голям

мъжко-бельо-голям-пакетТъй като сме най-големия онлайн магазин за мъжко бельо в България,често получаваме много за въпроси свързани с мъжкото бельо (разбира се) и винаги има интересни неща, които хората искат да знаят за дадена марка или конкретен модел бельо. Опитваме се да дадем полезни отговори и разбира се това е често субективно. Напоследък много от въпросите са свързани със специално проектираните торбички, повдигачи, джобове и всякакви иновации и нововъведения свързани с мъжкото бельо и по специално със системите за повдигане и оформяне на мъжкия пакет, които са в момента на пазара, включително как те работят и начините, по които те се конкурират или сравняват един с друг. Преди време публикувахме  статия за мъжко бельо, което увеличава пакета, но мислим, че много хора, които не са имали възможност да изпробват някои от моделите все още има много въпроси за това как работи тази система.
В тази статия ще се спрем подробно на всички модели и системи, заедно с подходящите детайлни илюстрации,  за да помогнем на всеки, който не е запознат в детайли с изграждането или методологиите за повишаване на пакета в мъжкото бельо. Надяваме се така да получите по-ясна представа за това как нещата работят за подобряване на вашият профил.
мъжко-бельо-голям-пакетИма пет основни видове системи за подобряване на интимният мъжки профил на пазара в момента: Sling / Слинг система, Подкова или U-образен интимен джоб, WonderJock система, Almost Naked специално проектирани интимни джобове за вашият пакет и разбира се подплънките за бельо или бански. Всяка система има свои собствени инженерени вариации, всяка от които със своите плюсове и минуси, но всички с една обща цел, да се повиши вашия профил и вашето самочувствие. Започвайки с базовия дизайн, стандартното мъжко бельо без никакъв специално изграден интимен джоб, ще направи пакета ви да изглежда по начин, който дори и най-надарените мъже ще изглеждат плоски и с минимален профил. Този дизайн или базов модел ще наречем “плосък фронт” или основен / базов.
Sling / Слинг система
При мъжката анатомията един от най-добрите начини за повишаване на пакетния профил е да повдигнем тестисите на горе и навън от краката си, за да създадем илюзията, че  пакетът ни стърчи видимо напред. Слинг системата представлява вграден ластичен Кок Ринг в предния панел на мъжкото бельо. Слинг или Кок Ринговете първоначално са били самостоятелни гумени пръстени, регулируеми кожени каишки и други комбинации от материали като средство да се обхване основата на пениса с топките и така заедно, за да създадат  по-голям „пакет“. В днешно време те се правят основно от по специален мек ластик, за по голямо удобство, който също така може да се регулира посредством малко закопчалки .
sling-sistema-belioКато пионер в системите за повишаване профила на мъжкото бельо трябва да похвалим  марката C-In2, за интегрирането на концепцията Слинг в техните модели. До ден днешен тази технология се използва основно в  моделите на C-In2 все още с голям успех.
Интересно е също,че американците от Andrew Christian използваха същата система в едни от първите си модели, но по-късно решиха да премахнат технологията от линията си да я заместят с U-образен интимен джоб, тип Подкова.
sling-sistema-belio

 

 

 

 

 

 

djob-povdiga-paketa-belioU-образен интимен джоб или така наречената Подкова
Въпреки, че може би е по-малко срещано на пазара, ефективен вариант на Слинг системата е U-образен интимен джоб – Подкова. Механизмът на действие е същият както при Слинг-а при, който топки и пениса се поддържат навън от тялото, с което се постига по-добър профил. В този вариант Слинг-а е заместен от специално проектиран втори панел, който е като двойно дъно в предната част на мъжкото бельо. Стената която служи за преграда между двете отделения на пакета има формата на Подкова, която повдига и кара пакета да изглежда по-голям.Ръбовете на тази Подкова са от мек ластик, което я прави не натрапчива и не се усеща неудобство при ежедневно носене. Този вариант на панел не може да се регулират като Слинг-а, но е малко по-удобен и лесен за поставяне без нужда от специално регулиране, още с обуването на бельото всичко си идва на мястото. Резултатите и на двата варианта са почти еднакво ефективни, макр че ние смятаме системата базирана на Подкова за по-удобна от Слинг системата. Andrew Christian използват точно тази система в създаването на бельото си и са я комресиализирали под името Show IT.

WonderJock система
majko-belio-wonderjockПринципно тази система работи на същия принцип, като Слинг системата и U-образният интимен джоб. Австралийците от  AussieBum първи я въвеждат и са пионери в концепцията за джоба с вграденото повдигане рамките на интимната торбичка. Този метод за визуално уголемяване също работи като повдига нагоре и навън, но за разлика от U-образната технология тип Подкова, тук джоба е прав и е отворен в горната си част, като не влиза целия пакет, а на специалното място се поставят основно топките. Крайният резултат от този проект е мъжко бельо с визуално по-голям пакет, което може да се носи в продължение на целия ден. Дизайнът на торбичката на WonderJock е ефективeн, защото работи с всякакви размери и изглежда добре, както отстрани, така и отпред. Практически може да се каже,че технологията на WonderJock представлява вградена полу-преграда, която отделя и повдига пакет от тялото. AussieBum установяват колко популярен и успешен е този дизайн, след като го взаимстват от сутиените за уголемяване на бюста при жените.

Специално проектирани интимни джобове
almost-naked-majko-belioПоследните години ние всички забелязваме тази истинска вълна от нови модели мъжко бельо, изображенията на които са много впечатляващи и показващи видими очертания и изпъкнал мъжки пакет. Тези линии на бельото са били произвеждани и преди, но едва наскоро толкова много производители започнаха да произвеждат подобни модели мъжко бельо, което се харесва все повече от мъжете. Концепцията на специално проектираните интимни джобове е кройката на торбичката, точно там където се намира вашия малък пакостник  да се прави по-голяма, свободна и моделирана по-тясна, наподобяваща  анатомична форма на мъжкия член , за да се даде възможност на пакета да бъде “опакован” и в същото време да не бъде ограничаван по никакъв начин. Ние смятаме, че ефективността на при този модел до голяма степен зависят от вашият “размер”, за да се попълни добре торбичката. Тази категория на бельо обикновено позволява на топките да висят свободно в торбичката, а това ще осигури по-добър страничен профил. Външния вид на вашия пакет погледнат отпред може да изглежда по-различно, отколкото сте свикнали да го виждате, един наистина по-провокативен и атрактивен профил. Освен това чувството докато носите това бельо е наистина уникално – свободата на вашия пакет е толкова голяма,че имате усещането че сте гол. Не случайно от Andrew Christian нарекоха този модел Almost Naked и това да ден днешен са едни от най-продаваните модели бельо и в нашия онлайн магазин.

Подплънки за мъжко бельо
majko-belio-podplankiПодплънките за бельо макар,че вече от известно време са на пазара, за тях се говори по-рядко в специализираните блогове и уеб сайтове. Все още за много мъже е “табу” и изпитват едно непризнато чувство за срам, когато стане дума за използването на специална подложка(подплънка) за да подобрят своя профил. Ние обаче мислим, че момчетата трябва да са щастливи  от възможността да изпробват всички видове бельо, като подберат най-удобното за тях, това което най-добре ще подобри техния профил – нещо което до скоро не беше достъпно за много мъже. Подплънки за бельо е сравнително по-рядко използвана технология в сравнение с другите познати системи за моделиране на пакетния обем.Подплънките се правят и продават най-вече от марките ES COLLECTION и ADDICTED станали популярни с тяхната линия на “Push-Up” от подплатено бельо, вариращи от варианти с прашки и джоксове до слипове и боксерки. Запълването на пространството се постига с вътрешен джоб, където специална подплънка от изкуствена материя се подпъхва и осигурява допълнително оформяне и обем на вашия пакет и в крайна сметка прави нещата изглеждат по-големи и по-закръглени. Тъй като подплънката по наше мнение ще създаде известна степен “заглаждане”на пакета, смятаме,ч ще е по-лесна за разпознаване от околните, сравнена с другите технологии.От друга страна това е много ценен елемент за подкрепа при хора с по незабележим профил и може значително да подобри вашето самочувствие и да ви направи по самоуверени и решителни.Допълнително предимство е ,че подплънките могат да се пришиват и към друго бельо, което вече имате, могат и да се използват при бански. В този смисъл подплънките за бельо могат да бъдат много удобен и лесен за носене атрибут за през целия ден. От ADDICTED тази пролет пуснаха и бельо с пришити вградени подплънки както за пакета, така и за дупето. Това е модел от, който все още нямаме преки впечатления, защото очакваме да заредим първите бройки от него само след няколко дни.

Надяваме се с тази изчерпателна статия да сме успели да ви убедим, че в момента има голямо изобилие на възможности и варианти за подобряване на мъжкия профил и всички мъже, които държат на себе си, на своето самочувствие и визия вече имат един истински приятел и верен помощник в лицето на www.queerwear.net. Невероятно е колко възможности има на пазара днес в сравнение с едва преди 4 години, когато стартирахме нашия уеб сайт. Възползвайте се от това и не спирайте да обновявате вашия интимен гардероб с най-новите модели мъжко бельо. Колани, пръстени, ремъци, закопчалки, джобове, торбички и подплънки са на разположение в различни цветове, материи и модели. Мъжко бельо отдвана вече не е просто облекло, а е част от модата и се избира по скоро, като моден артикул и за много мъже е забавно и приятно да пазаруват  новите модели и да притежават последните технологии. Искрено се надяваме, че това ръководство е било интересно и може би полезно за всеки мъж който иска да обръща повече внимание на бельото си.

мъжко-бельо