С прашки на работа?

Носят ли мъжете прашки на работното си място? Табу ли са прашките в офиса или вече сме преодолели подобни стереотипи?

мъжки-прашкиПрашките могат да бъдат много засрамващо тип бельо за много мъже. Някои ги намират за твърде женствени или неудобни, а други ще ги защитят като най-доброто бельо в света. Ние от Queerwear.net  смятаме, че има място за всички видове бельо в интимният гардероб и е най-добре всеки да има свой начин на мислене, но мнозинството мъже изглежда,че за сега не възприемат мъжките прашки, като обичайно облекло в офиса или, когато са на работа.

Въпреки, че не разполагаме с конкретни факти или проучвания, смятаме че можем да го приемем, че повечето мъже не носят прашки, в офиса или на работното си място. Въпреки това мъжките прашки са бельо, което се развива и има съществени постижения през годините с голямо разнообразие от модели, които могат да задоволят и най-претенциозния вкус. Те все още не са толкова често срещани (особено по време на работа), както по-традиционните слипове или например боксерки. Изглежда, че мъжките прашки са все още ТАБУ и се свързват с определена сексуалност за момчета, облечени с прашки, която продължава да съществува в цялото общество, и  разбира се пренасянето им в офиса, където това е нещо нормално за жените да носят прашки е абсолютно “забранено” за мъже да го правят. Едно от мъжките американски списания „GQ“, се докосна по тази тема преди няколко години, но не можа да помогне да се разчупи този стереотип и получи само подигравателни коментари.

Първо бихме искали да заявим, че момчетата и мъжете трябва да се чувстват свободни да носят какъвто вид бельо искат, особено ако то ги кара да се чувстват добре и при това им е удобно. Ако искате да носите изкуствена змийска кожа там отдолу, то цялата власт е във ваши ръце. В интерес на истината на кой му пука какво бельо носите под панталона или дънките си. Е ще ви пука, ако по някаква случайност дънките ви паднат или бъдат свалени от някой ваш колега по шеговити причини.Но колко често се случва това?
Разбира се, има много варианти на мъжки прашки, които да се носят по време на работа, но тези, които са най-добрите  са на пазара в момента и могат да бъдат купени от www.queerwear.net  Даваме си сметка, че тази статия може да предизвика определени вълнения в някои наши читатели, но ще приветстваме с радост вашите мнения, като ни пишете какво мислите по въпроса. Мислите ли, че е неподходящо мъжете да носят прашки по време на работа?

прашки-мъже