Мъжки бански NEON

мъжки-бански-neonНай-новата колекция бански шорти на Modus Vivendi ще Ви изненада с прекрасна, вълнуваща лятна визия.
За представителите на силния пол, които държат да изглеждат стилно и атрактивно на плажа, са предвидени специално създадените три искрящи, неонови модела мъжки бански – Aqua (в изкусително синьо), Fuschia (в свежо розово) и Yellow (в слънчево жълто).
Банските шорти са в изцяло атлетичен, спортен стил, със свободна кройка, която гарантира пълен комфорт при носене и непринудени, свободни движения.
Подходът при създаването на модела е класически, но едновременно с това съобразен и с актуалните тенденции в модата за лято, 2016.
Банските шорти разполагат с функционални странични джобове, коланът около кръста е еластичен и пасва идеално на мъжката фигура, без да причинява неудобство и притискане, както и без да оставя следи по кожата.
В долната част на левия крачол на банските е поставена дискретна емблема на марката Modus Vivendi, като това придава допълнителен стил на модела.
Банските са изработени от висококачествени, високотехнологични материи – 80% полиамид и 20% еластан – без неприятно спарване и залепване. Платът ще ви дари с усещане за свобода и лекота.
Цветовете, които са използвани за създаването на тази изключително атрактивна гама мъжки бански шорти, имат за цел да носят лятно, свежо настроение и да ви придадат прекрасна и актуална визия на плажа.
Независимо на кой цвят от новите, неонови бански на Modus Vivendi спрете избора си, можете да сте уверени, че ще изглеждате страхотно по време на лятната си почивка и определено няма да останете незабелязани.

 

бански-неон

бански-за-мъже

мъжки-бански-шорти

banski-shorti-neon