Боксерки CK GRAPHIC

 

Мъжки-боксерки-CK-GRAPHICМодната марка Calvin Klein винаги е била сред най-популярните и търсени на планетата. Днес ви представяме най-новия модел на марката продаван в нашия онлайн магазин.

Едно от най-новите попълнения сред моделите мъжко бельо на Calvin Klein са боксерките CK GRAPHIC. Те са неповторимо елегантни и притежават изчистена, класическа визия.

Боксерките са решени са в два напълно класически цвята, съответно – сив и черен. Моделът, типично за тази модна марка, е изчистен и същевременно невероятно секси и привлекателен за дамите.

Перфектно прилепващата им по мъжкото тяло кройка прави тези боксерки изцяло подходящи за носене под тесни панталони или дънки, а джобчето, намиращо се в предната им част едновременно придържа мъжкото достойнство и създава чувство за лекота и удобство.

Направени са от лекичка, проветрива и дишаща материя, която ще ви гарантира прохлада и комфорт дори и в най-горещите летни дни.

calvin-klein-bokserkiПлатът е с изключително високо качество и е леко еластичен, което ви гарантира непринудени, свободни движения, независимо колко активни сте в ежедневието си. Съставът му е от 95% памук и 5% еластан.

Коланът на боксерките, на свой ред, също е изцяло съобразен с елегантността, която излъчват всички модели бельо на Calvin Klein. Не твърде широк, той леко обгръща кръста, като категорично не оставя нежелани отпечатъци по кожата, не спарва и не създава чувство на дискомфорт. В унисон с традиционната визия на бельото, произвеждано от CK, на колана е поставено логото на марката, като това придава допълнителен чар и стил на боксерките.

Неслучайно бельото на тази модна марка е избор на стотици хиляди мъже по света, защото те осъзнават, че да носиш висококачествено, перфектно изглеждащо бельо, макар и то да не е видно за околните, гарантира на всеки един от нас едно по-високо самочувствие и усещане за красота и стил, дори и под дрехите.