Барселона

 

 

DSCN5578Едно прекрасно място за почивка само на два часа и половина със самолет от София. Комбинация от вкусна средиземноморска храна, лек умерен климат, мултинационално общество и красива архитектура.

 

Обичаме да ходим в Барселона особено през пролетта или есента. Там винаги има какво да се прави и какво да се види.

 

 

Значете ли, че строежа на катедралата Саграда Фамилия (Sagrada Familia)е започнал още през далечната 1882 год. по идея на един книжар, а година по-късно се включва и великият архитект Антонио Гауди. По негово време е била построена едва една от 12-те предвидени кули, а в ден днешен има построени осем. Очаква се базиликата да бъде завършена към 2026 година, като строежа продължава изцяло с дарения.

барселона

Разгледахме и други архитектурни шедьоври на гениални архитект Гауди.

 

 

В Барселона се срещнахме с нашите приятели и партньори от испанската фирма Denier SL, които са собственици и производители на марките ADDICTED и ES Collection, продавани в нашия онлайн магазин от 2013 година.

 

 

 

 

 

 

Посетихме и двата фирмени магазина, където също направихме няколко снимки.

 

Марките се отличават с най-високо качество и ежегодно се лансират по 2 до 3 колекции бельо и една с бански. Посетихме една от фабриките, която се намира в самия град в близост до крайбрежието, където обсъдихме с нашите партньори бъдещите модни тенденции  и възможности за сътрудничество.

 

barcelona

 

DSCN5698

 

барселона

 

 

Винаги нашите посещения в Барселона са свързани с приятни разходки и разбира се кулинарни фиести в местните рибни ресторанти, както и среднощни посещения в барове и популярни дискотеки.

 

В този ресторант се връщахме да обядваме на два пъти:)

ресторант-барселона

 

 

barcelona

 

Често заразени от нашето настроение, дори случайни минувачи с радост позират с нашия плакат 🙂

barcelona