ADDICTED и ES Collection 2016

Банските за лято 2016 накараха нудистите да се откажат от нудизма

ADDICTED-и-ES CollectionНай-популярните испански марки за мъжко бельо и бански вече представиха новите си колекции за идното лято. От сърцето на Каталуня право в София пристигат новите модели бански, с които ще си печем хубавите дупета и това лято. Е, поне някои от нас.

Пролетта вече дойде, лятото е само на една крачка, а с него и жарките слънчеви дни, приятните емоции и плажните свалки. Повечето от нас, както всяка година по това време, вече сме се амбицирали и леем кофи с пот по балатума на кварталния фитнес, за да сме готини на плажа и да респектираме околните с  мускули и стегнати тела. Но това не е достатъчно. Ако и това лято сте със старите бански на снимките от фейсбук има голяма вероятност да станете за присмех на колегите в офиса. За това разгледайте новата колекция луксозни бански на марките ADDICTED и ES Collection, които могат да бъдат поръчани до 10-ти април във всички възможни размери от S до XXL в онлайн магазина www.queerwear.net

ADDICTED-ES-CollectionТова са двете най-търсени и купувани испански марки за белзо и бански ориентирани специално към мъжете. Освен това през последните години направиха и успешен пробив при спортните облекла, което им донесе все по-голяма популярност сред младите хора. Всичко започва в края на 2005 година, когато към една малка каталанска фабрика за шиене на дрехи, се присъединява млад и амбициозен дизайнер на име Едуардо Сонер . Той буквално преобразява малкия семеен бизнес и прави от тази стара малка фабрика един  истински флагман на мъжката мода и всичко това само за по-малко от десет години. Сонер тогава е едва на 25 години, а днес  той е главен акционер и изпълнителен директор.  Докато в края на миналия век всички големи от света на модата марки направо полудяха  и започнаха да вкарват евтина продукция от Китай и Тайланд и да печелят много пари от евтина и ниско качествена стока , Сонер прави нещо съвсем различно. Той възкресява местното производство и залага на качеството и неповторимия дизайн. До ден днешен местните каталунци са му признателни за това,че не изнесе производството си извън Испания, както направиха големите брандове. Днес мъжкото бельо и банските на марките ADDICTED и ES Collection все още се произвеждат  само и единствено в  две фабрики, едната се намира в сърцето на Барселона, а другата в Португалия. Нищо от продуктите на  марките не се произвежда в Азия.

аитор-осиоADDICTED и ES Collection се превръщат в истинска сензация последните години, те успяват да привлекат много от известните личности в Испания за свои клиенти. Например известния красавец и бивш футболист на Атлетико Билбао  и  Севилия,  Аутор Осио който беше заснет многократно по бански ES на един от популярните плажове на Малага. Определян, като един от секс  символите на Испания и мъжът с най-хубаво тяло сред звездите, Осио  е честа жертва на жълтите вестници. Подобен е и случаят с известния поп изпълнител Давид Бисбал, който не еднократно беше засичан по плажовете на Палма де Майорка миналото лято, докато прекарваше почивката си там. И всички розови телевизионни предавания по централните телевизионни канали в Испания, цяло лято коментираха стегнатото му дупе обуто с бански на каталунската марка.

И тази година благодарение на нашите приятели от queerwear.net ще можем да се насладим на голямо разнообразие от модели, материи и ярки контрастни цветове. Продажбите вече започнаха и статистиката сочи,че много търсени са банските с подплънка, които по един дискретен начин правят мъжкия пакет по обемен и привлекателен. Подплънките могат да бъдат и с тематичен релеф под формата на мъжки пенис, за по-голям ефект, като някои от тях могат да бъдат сваляни и всички могат да бъдат мокрени и прани. Освен за пакета се предлагат и подплънки за дупето – с тях мъжете вече ще имат по-голямо самочувствие и по-атлетичен вид без да се налага да се потят в кварталния фитнес.

 

мъжки-бански