Очаквайте скоро – нови модели фетиш бельо за мъже

фетиш-еротично-бельоМъжкото фетиш бельо подобрява сексуални живот и ви изкарва от релсите на монотонното ежедневие. Женското фетиш бельо, също.

Сексът е важна част от нас  и макар често отричан, а понякога боготворен ние всички знаем,че без него не можем. Без изключения. Това е част от човешката природа.

Еротичното бельо, което продаваме е предназначено да ви помогне да разнообразите сексуалния си живот, да предизвикате по лесно възбуда в партнора/ката и да накарате мозъка си да фантазира и да се освободи от догмите и глупавите предразсъдъци.

Скучния сексуален живот или липсата на такъв е доказано рисков фактор за много заболявания, включително физически и психически.

CHORAPOGASHTNIKЗа това ако мъжът ви отдавна вече ви ползва само за прислужница и детегледачка, още сега станете от леглото и врътнете ключа на входната врата и не го пускайте повече. Или ако жена ви се държи в леглото, като набожна монахиня и единственото което прави е да ви прибира заплатата на всяко първо число и да ходи с майка си да я харчи по магазините…то най-добре още утре сутрин я качете на влака и я върнете на село, от където сте я взели.

Ако обаче обичате секса и обичате да разнообразявате, за вас няма табута, ако имате палава любовница и обичате да си прекарвате добре, то тогава вие сте „наш човек“.

В нашата “фетиш“ зона вие ще намерите всеки път все нови модели еротично бельо.Ние обогатяваме нашето предложение към вас почти ежедневно. Няколко вида мрежести боксерки, ситна мрежа като на чоропогащник или широка мрежа, дантелени слипове и боксерки, дантелени прашки, памучни или мрежести прашки, кожени облекла, колани, белезници, дилдо, кожен джокс, бельо с отвор на дупето, кок ринг и пенис пръстен и т.н.

DAMSKOTO-BELIOВ бъдеще ще намерите и дамско бельо за мъже, сутиени, бикини, дантелено дамско бельо, жартиери и полички за мъже.

Всичко от което имате нужда за да отключите вашата фантазия. Всичко от което имате нужда да се почувствате добре, желан и секси в леглото.

Нашата „фетиш“ зона ще накара и проститутка с двайсет годишен стаж да се изчерви. Бъдете добри, правете секс , а не война.

DAM