VINTAGE PIQUE BRIEF – ревю на модела

VINTAGE-PIQUE-BRIEFVINTAGE PIQUE BRIEF е един от най-харесваните модели мъжко бельо, истинско интимно бижу в което ще се влюбите. Това е любимия модел един от нашите колеги и може да се каже,че неговата твърдост, здравина и способност да впечатлява околните е изпитан в полеви условия.

VINTAGE PIQUE BRIEF са направени от специална комбинация от 46% полиамид, 46% микромодал и 8% еластан, което гарантира уникален комфорт в комбинация със здравина и перфектен външен вид.

Притежават специален принт в контрастиращ бял цвят под формата на кръгъл печат, гарантиращ високото качество на материята и изработката.

VINTAGE-PIQUE-BRIEF

 

В задната част  в ръкописен шрифт е изписано името на марката и надписа PREMIUM QUALITY, за да покаже възможностите и вкуса на всеки който носи това бельо.

Шевовете са ситни бели, а плата е направен от много сполучлива комбинация в ситно черно-бели точици, което придава допълнителен стил.

 

 

 

VINTAGE-PIQUE-BRIEF

Това мъжко бельо определено ще ви изненада и няма да останете незабелязан. Комфорта е напълно гарантиран, защото има повече място от пред за пакета.

Качество и стил от ES Collection, по дизайн и изработка в Барселона, Испания.

Това бельо може да бъде закупено в България от официалния представител на марката, www.queerwear.net

 

 

 

VINTAGE-PIQUE-BRIEF

мъжко-бельо

VINTAGE-PIQUE-мъжко-бельо