Цвета на мъжкото бельо издава характера на мъжа

 

След направено проучване, френски учени са установили, че цвета мъжко бельо, който избират и носят мъжете, е определящ за това какъв е характера им.

 

17221_white_2_lЧерното мъжко бельо говори за изключително практична личност – черният цвят изглежда винаги чист,удачен е за носене с тъмни на цвят дрехи и може да комбинирано с различни видове дрехи. Мъжкото бельо в този цвят издава силен и амбициозен характер, храбър и непоколебим. Мъжете, които избират този цвят бельо предпочитат да бъдат лидери във връзките си, а и имат склонност да прикриват и сдържат емоциите си.

 

Бялото мъжко бельо е типично предпочитано от хората, които искат да подчертаят естествената си красота. Те са уравновесени, сериозни и уверени в себе си, но едновременно с това са грижовни и обичливи към близките си хора. Предпочитат честността в отношенията с околните и лесно споделят чувствата си.

 

Мъжкото бельо в син цвят е характерно за мъжете, които по природа са романтици. Те са водени повече от своите чувства си, отколкото от разума. За тях идеята да са лудовлюбени е повече от прекрасна. Тези мъже имат артистичен и неповторим усет към модата, и независимо от всичко се стремят да се открояват от тълпата. След секс най-много обичат да се гушкат с партньорката си.

 

ad438-rainbow-sungaЧервеното мъжко бельо говори за енергична и страстна натура. Мъжете, които предпочитат този цвят бельо много добре си дават сметка каква силна власт могат да упражняват посредством добри си външен вид. Чудесно знаят как да доставят максимално много удоволствие на интимната си партньорка, но имат същите очаквания към нея. Често се случва да приемат някои дребни неща твърде навътре, но това е неразривна част от пламенната им същност.

 

Мъжкото бельо в сив и гълъбов цвят също е характерно за романтиците. Те обичат да кроят планове, които, за съжаление, често пъти не стават реалност.

 

Жълтият цвят мъжко бельо е предпочитам от мъжете, които искат да са покровители във връзките си.

 

Зеленото мъжко бельо е естественият цвят на природата – мъжете, които залагат на този цвят притежават силна интуиция, изключително открити и весели са, и трудно биват повлиявани от мнението на околните.

 

Оранжевото бельо пък е запазена марка на мечтателите и фантазьорите.

 

Що се отнася до мъжкото бельо в кафяво – е, то е за мъже, които не си губят времето в празни приказки и са здраво стъпили на земята.