Дишащо мъжко бельо – бельо за спортисти

 

дишащо-мъжко-бельоКогато избираме мъжко бельо, с което да спортуваме, най-доброто, на което можем да се спрем е това, което влиза в графата „дишащо мъжко бельо“.
Дишащото мъжко бельо е изработено от иновативни, високотехнологични материи, които не позволяват спарване или задържане на влага в бельото при интензивно физическо натоварване.
Материята е мека и абсорбира потта, извеждайки я извън бельото. Последните технологични разработки на дишащо бельо за мъже включват комбинации от еластан и памук, които са считани за най-подходящи щом стане дума за бельо за спортисти. Мекият памук и издържливият еластан, съчетани с висококачествени ба,букови нишки са съществени при избора на подходящото бельо за спортуване.
Трябва да обърнете и внимание, че наистина качественото, дишащо мъжко бельо има в себе си малки дупчици, които гарантират охлаждане на тялото при една интензивна тренировка или друг вид физическо натоварване.
Много важно е и мъжкото бельо за спорт да няма никакви груби шевове – те могат да протрият кожата по време на тренировка.
product_6341При избирането на мъжко дишащо бельо за спорт най-вече трябва да се съобразим не с модела му или последните течения в модата – удобството е това, което трябва да е водещ фактор. Мъжкото бельо е основна съставна част на облеклото на мъжете, затова следва да е и подбрано и с вкус, за да пасва на останалата част от дрехите. Съвсем естествено, всеки от нас има различен вкус по повод облеклото си, но избирайки бельо за спорт, трябва да наблегнете на хубавите, качествени кройки и най-вече на естествените тъкани.
Важно е да запомните, че макар и неголяма, има разлика в цената на обикновеното бельо и на това, което е специално предназначено за активно спортуващия мъж.
Много от мъжете предпочитат да носят слипове докато спортуват, но този вид бельо определено не е никак удачен избор – то плътно обгръща тялото, затруднява лекотата на движенията, притискането, от своя страна, нарушава правилното кръвообращение и съвсем естествено – води до усещане за дискомфорт.
Научете се да избягвате и синтетичните материи – те могат да предизвикат обриви, раздразвайки кожата ви. Мъжкото бельо за спорт не трябва и да оставя следи по тялото – това е категоричен знак, че е прекалено тясно.
И накрая – пълния комплект дишащо мъжко бельо за спорт е препоръчително да включва ластичен колан, ластични чорапи, и естествено – боксерки или слипове, но задължително такива, които да са ви по мярка и да са ви удобни.