475 MESH PUSH UP ADDICTED

 

addicted-бели-слиповеМодела е от пролетта на 2017-та година и е истински хит сред по-младите мъже.

Слипове 475 MESH PUSH UP ADDICTED имат изчистен дизайн с характерния за марката широк ластик и големи букви с името ADDICTED – за да се знае!

 

Състава на плата е 80% полиамид, 15% еластан и 5% памук, което ги прави по стегнати и плътно оформящи мъжкото дупе, без обаче да го „сплескват“.

 

slip-djob-za-paketaЗа сметка на това имат специален джоб в предната част, съчетан с повече пространство за пакета, където „той“ ще се чувства свободно, сигурно и удобно. Ефекта на този интимен джоб е визуално впечатляващ. Той прави така, че мъжкия пакет е повдигнат и изглежда,че е извън слиповете, което контрастира и привлича вниманието.

За още по голямо удобство испанските дизайнери са предвидили дишаща надупчена материя за тези това прекрасно мъжко бельо.

дишащо-бельо-мъжеслипове-барселонаНе бъркайте това с мрежа. Плата е съвсем леко „надупчен“ с миниатюрни дупчици, които се забелязват само от близо, но са достатъчни да позволят на кожата да диша и да предотвратят изпотяване при носене.

Заради тези технологии 475 MESH PUSH UP ADDICTED е предпочитано бельо за спорт и за всички, които водят активен начин на живот.

Модела се предлага като слипове, боксерки или джокс в бяло, черно или тъмно син цвят. Имат специален контрастен шеф точно отпред, който ги прави по стилни и допълнително оформя пакета. На тъмните цветове шева е бял, ана белия цвят черен.

Цената на слиповете е 46 лв

475 MESH PUSH UP ADDICTED е роден в Барселона и се продава от официалния представител на марката за България, онлайн магазина www.queerwear.net

 

ad477p-3pack-mesh-boxer-push-up