Бански плувки SQUAD

Бански-плувки-SQUAD
Бански-плувки-SQUAD

Бански плувки SQUAD  са класически модел полубоксер  много предпочитан от по едрите мъже. Те са проектирани така,че прикрият добре интимните зони, като в същото време не оставят впечатлението,че нарочно се опитвате да скриете нещо. Бански плувки SQUAD  оставят достатъчно свобода на движение, не притискат пакета, не стягат и наистина изглеждат мъжествено и секси. Страничните кантове на модела му придават спортен вид и напомнят за класическите модели от едно време на популярната марка adidas.

Бански-плувки-SQUAD
Мъжки бански плувки SQUAD ОТ АUSSIEBUM

В нашия онлайн магазин вие можете да закупите Бански плувки SQUAD  в бледо светло синьо или в тютюнево златно. Продукта е произведен в Австралия по дизайн на марката aussiebum. Продуктите на тази марка се отличават с изключително високо качество, гарантирано от качествения контрол в австралийските фабрики. Нито един продукт на aussiebum  никога до сега не се е произвеждал извън Австралия. Марката няма фабрики в други държави, още по малко в Азия.

www.queerwear.net е официален партньор на aussiebum за територията на България. В нашия онлайн магазин можете да закупите бански плувки SQUAD  на преференциални цени за Европа.