Мъжко бельо Property Of

мъжко-бельо-Property-OfПредставя ме ви мъжко бельо Property Of от австралийската марка за бельо и бански aussiebum. Един наистина приятен за носене и гледане модел. Проектиран и пуснат на пазара в ранната пролет на 2015 година, този класически модел мъжко бельо завладя сърцата на много мъже по света заради удобството да ги носиш и мекотата на материята. Предлагат се само в бял цвят във вид на мъжки боксерки и на слипове. Притежават контрастиращи сини кантове по края на крачолите и разбира се характерния ластик на, който със син надпис е изписано Property Of и името на съответната държава.

В нашия онлайн магазин предлагаме мъжко бельо Property Of England, Spain, Germany, France, Italy, Australia и Brazi.

Модела е изработен от перфектната комбинация на 90% памук и 10% еластан. В предната част има малко повече място за по-добра свобода на пакета, а отзад плата обхваща изцяло мъжкото дупе, като секси подчертава двете полукълба, с което производителите успешно са комбинирали класическа кройка със секси излъчване.

мъжко-бельо-Property-OfПоради ограничена наличност на качествени снимки за продукта, ние от queerwear.net се наложи да жертваме човек от нашия екип, който успя перфектно да покаже силните страни на Property Of, като се снима по бельо за нашия сайт.Мъжко бельо Property Of  може да бъде закупено онлайн с доставка в рамките на два работни дни.

мъжко-бельо

 

 

 

 

 

 

 

По надолу в тази статия искаме да обърнем внимание и на по-старите модели мъжко бельо от серията Property OF. Тази серия стартира още 2011 година с няколко модела оребрено мъжко бельо с изписани иманата на различните държави върху колана на бельото. Моделите бяха в различни цветове и всички те притежаваха специалната патентована от AUSSIEBUM система за визуално уголемяване на пакета, наречена WonderJock.

мъжко-бельоМъжко бельо Property Of направено от 100% австралийски мек памук. Слиповете от тази серия са с широк крачол в ретро стил и придават много мъжествено излъчване на мъжете. В момента в нашия онлайн магазин за мъжко бельо могат да бъдат закупени няколко модела от тази стара серия, която не се произвежда от 2012 година.

majko-belio-property-of