Мъжки плувки с подплънка

мъжки-бански-с-подплънка„Мъжки плувки с подплънка ще помагат на мъжете това лято в плажните свалки“  Това беше заглавието на един популярен български сайт в края на месец май. Повода за въпросната статия са плувките с подплънка Sportive на испанците от Addicted. Моделът е много популярен това лято заради ниската си цена и изчистения свеж дизайн. Мъжките плувки с подплънка навлязоха в България едва през миналата година, като това стана за пръв път в нашия онлайн магазин queerwear.net  От тогава тези модели се радват на голям интерес от страна на българските мъже.

Плувките с подплънка Sportive  имат изчистен дизайн, не са прекалено тесни или изрязани и в същото време формата им на слипове позволява на този, който ги носи да има повече свобода на движение, както и да направи хубав равномерен тен на цялата нормално видима част на тялото. Мъжки плувки с подплънка са проектирани в много приятни контрастиращи цветове, които привличат погледите и правят мъжете разпознаваеми. Подплънката, която се намира в предната част е много дискретна и не е прекалено обемна. Ако незнаете че плувките са с подплънка, няма как да го разберете…освен ако не ги свалите. Тази подплънка може лесно да бъде сваляна и поставяна при нужда и освен това е водоустойчива и може да се пере спокойно заедно с плувките.

мъжки-бански-с-подплънкаВ нашия онлайн магазин за бански и бельо вие ще намерите няколко много приятни цвята от плувките Sportive: сиво в комбинация със светлосин ластик, черно с розов ластик и розови кантове на крачолите, червени плувки с черен ластик и бели кантове или тюркоазено синьо в комбинация със светлозелено. Цената на този модел е много приемлива и достъпна, само 69лв за брой.

Освен модела Sportive в нашия онлайн магазин имаме и други модели мъжки плувки с подплънка, за да направите своя избор влезте в нашата категория мъжки бански.