Мъжки шорти

majki-shortiМъжки шорти за плуване или спорт можете да закупите онлайн в нашия магазин queerwear.net

В тази кратка статия ще ви представим новите модели мъжки шорти с различно предназначение. На голямо търсене се радват марковите шорти на испанците от Addicted. Те се отличават с много високо качество, произвеждат се във фабриките на марката в Барселона и Португалия. Това гарантира високото им качество в сравнение с други производители, който използват фабрики в Китай или други държави от Азия. Това беше и основната характеристика на марката addicted за да попадне в нашия каталог и да започнем да я продаваме. Ние от queerwear.net не желаем да правим компромис с качеството.

Мъжки шорти от addicted имаме в различни цветови комбинации и в различни модели. Всички те са с вътрешен мрежест бандаж и са удобни за ползване, както като плувни шорти, така и като шорти за спорт. Като цяло моделите, който предлага марката са малко по-къси с дължина над средата на мъжкото бедро. Това ги прави много търсени особено от по-младите мъже, които искат да изглеждат секси и държат на хубавия външен вид. Едни от най-купуваните мъжки шорти са едноцветните модели от серията „Rocky”.Те са с идеалната дължина, направени от 100% полиестер с мъжкарска кройка и връзки за допълнително пристягане, ако вземете че започнете да отслабвате неочаквано по време на лятната ви почивка.

мъжки-шортиМъжки шорти “Rocky” можете да намерите в черно, бяло, червено, кралско синьо или дори жълто. Поръчайте онлайн, като посетите нашия магазин на адрес www.queerwear.net

Друг популярен също атлетичен модел мъжки шорти, предназначени основно за плуване и спорт са “Three Tone” шортите. При тях са разпределени три цвята, като основния цвят обхваща по-голямата част от площа на шортите, а другите два цвята подчертават основния, като контури в края на крачолите и от страни под формата на кантове. Цветовите комбинации, които можете да намерите в нашия магазин са червено с бяло-сини кантове,  кралско синьо с жилто-зелени кантове, както и черно с бяло-жълти кантове. Всички тези модели мъжки шорти са със специален извит крачол и връзки за обиране на луфта в талията.

Друг вид продаван от нас шорти са универсалните мъжки шорти SQUARE. Те са много подобни на Three Tone шортите, но разликата е че крачолите са прави,а не извити и контрастните цветове са на колана, а не на крачола. Също така могат да бъдат пристягани с връзки, а отпред на левия крачол имат изобразен малък герб и името на марката. В задната страна има дълбок джоб, който е брандиран с ъглов кант в цветовете на контрастния колан. Мъжки шорти SQUARE  можете да закупите в светло зелено, синьо или жълт цвят.

мъжки-шортиМного популярни и търсени са и мрежестите мъжки шорти на марката Modus Vivendi. Те са изключително леки и почти не се усещат. Плата е мрежест и позволява на кожата да диша. Притежават специален бандаж, който прикрива интимните зони.  Мъжките шорти на Modus Vivendi са много търсени и за джогинг, а  и  за други спортни занимания. В момента от този вид шорти в нашия онлайн магазин можете да намерите в черно, сиво,червено и синьо.

Освен плувни шорти в нашия онлайн магазин ще намерите и фитнес панталонки от памук предназначени за силови спортове и ежедневно носене. Този вид облекло предоставя нужния комфорт и свобода на мъжете когато тренират и когато искат да изглеждат добре във фитнеса. Всички видове мъжки шорти и панталонки можете да закупите от www.queerwear.net 

мъжки-панталонки