Бельо за мъже

бельо-за-мъжеБельо за мъже, което възбужда и носи усещането за свобода. В нашия онлайн магазин вие ще намерите много различни видове модели марково бельо за мъже в различен дизайн, цветове и материи.

Влезте в магазина и разгледайте над 400 модела бельо за мъже

Представяме ви Слип Basic Core Sport на канадската марка CIN-2

Направени от изключително мек 100% памук с практичен дизайн и неподозирана здравина. Тези слипове много добре оформят мъжкото дупе, като ми придават визията за твърдост и обем. В предната част имат допълнително парче плат, което отделя визуално пакета от останалата част на бельо и се създава впечатлението за акцент върху мъжките гениталии.

Бельо за мъже с вграден повдигач – това пък е другия хитов модел на марката CIN-2 , който последните месеци е много търсен и купуван. Модела наподобява Basic Core Sport, но страничните крачоли са по широки, визията по класическа и ретро, но пък вътре в областта на мъжкия пакет нещата не стоят съвсем така. Това бельо за мъже е снабдено със специален ластичен повдигач, който използван по предназначение повдига мъжкия пакет и го прави да изглежда по обемен. Ефекта не е прекален, а напротив дискретен, даващ точно толкова обем и височина, от колкото имате нужда. Този модел бельо за мъже може да бъде закупен и под формата на боксерки.

бельо-за-мъже  В тази серия искаме да ви представим и Cin2 Core Y  Прашка, която е направена от същия онзи мек памук,  за който ви написах малко по горе. Моделът притежава  широк триъгълен плат в предната част и Y –образна  прашка отзад, захваната за средноширок стилен ластик  с гравирано името на марката. Може да бъде закупен в  бял цвят, сиво или черно. Това наистина са едни  стилни мъжки прашки, които предизвикват силна  възбуда и желание за палави игри.

Всички модели на марката се отличават с високо  качество, здрави шевове и много удобен за носене  дизайн.