Дантелено мъжко бельo

мрежесто-мъжко-бельоНовите модели дантелено мъжко бельо събуждат мъжкото въображение и карат жените да изтръпват доволно. Създадени за разкрепостените мъже, които подържат спортна фигура и се грижат за външния си вид. Това е бельо, което подчертава мъжките извивки и създава секси настроение у партньорката.

Дантелено мъжко бельо можете да носите не само при специални моменти, а и в ежедневието. То е удобно, меко и обикновено е направено от комбинация на тъкани с преобладаващо съдържание на мек натурален памук. Такива са например моделите на гръцкия производител на мъжко бельо Modus Vivendi.  Под формата на мъжки изрязани слипове дизайнера на марката ни представя ситна плътна дантела, която се забелязва само от по-близко разстояние. Бельото няма ластик или колан , за това спада към раздела на мъжките бикини.

мрежесто-мъжко-бельо Другия хитов модел на марката е дантелено мъжко  бельо джокс – това е модел предназначен за спорт.  Дантелата е силно въздухопропусклива и носи приятна  прохлада в летните жеги. Помага за естественото  вентилиране на интимната мъжка  зона и така  дантеленото мъжко бельо се грижи за мъжките    репродуктивни способности.

 

 

 

 

 

 

дантелено-мъжко-бельоДруг известен производител на дантелено мъжко  бельо е американската фирма N2N Bodywear. Техните  дантелени мъжки прашки са хит на пазара вече почти  една година и са сред едни от най-търсените модели  фетиш мъжко бельо и това лято. Марката има и модел  мъжки боксерки от същия вид бяла дантела, като и боксерките, както и прашките са без колан или широк ластик. Дантелените боксерки са малко по-дълги от нормалното с идеята да се види и подчертая добре шарката на дантелата.

Разбира се много хора бъркат дантеленото мъжко бельо с мрежестото мъжко бельо, но разликата е огромна. Мрежата трудно може да бъде изработена само от памук, поради тази причина дантеленото бельо е значително по меко. Освен това шарката на дантелата придава един секси еротичен вид на мъжа и го прави предизвикателен и съблазнителен.

danteleno-majko-belio

 

Дантелено мъжко бельо в България можете да закупите    само онлайн в магазина www.queerwear.net

При нас ще намерите само марково мъжко бельо с  гаранция за качество и произход. Ние се стремим да  следим от близо пулса на последната мода  при мъжкото  бельо и мъжките бански и при нас ще намерите винаги  най-новите модели, най-екстравагантното мъжко бельо и  най-секси и възбуждащите прашки, слипове, джоксове,  боксерки или шорти.