Calvin Klein бельо с Justin Bieber

Justin Bieber е новото рекламно лице на Calvin Klein бельо

Calvin-Klein-бельоТийн идолът на Америка официално се превърна в новото лице на Calvin Klein бельо. От доста време бяха плъзнали слухове, че именно Justin Bieber  ще бъде лицето на Calvin Klein бельо и това беше вече официално потвърдено на 9-ти април тази година, когато гигантът в индустрията за мъжко бельо представи последната си колекция за 2015 година. Самият Bieber не пропусна да се похвали в социалните мрежи със черно-белите рекламни снимки с боксерки Calvin Klein.

(Влез тук и купи бельо на Calvin Klein)

За новата капания на тяхното бельо за мъже, Calvin Klein работи съвместно с фотографите Mert Alas и Marcus Piggott. Във фотосесията  Justin Bieber е съблечен до кръста и показва завиден релеф в комбинация от мъжествени татуси и секси класическият и изчистен стил на Calvin Klein бельо. Новата колекция се състои от няколко различни модела боксерки със средно дълги крачоли, проектирани за по-слабите момчета и мъже. Класически бели боксерки с изчистена кройка и широк черен колан, гравиран с главни букви с името на Calvin Klein. Този модел се предлага и в черен цвят в комбинация с графитено сив колан. За феновете на марката, Calvin Klein бельо са разработили специално по-класически вариант с бял средно широк колан със светло сива ивица по средата и втъкано името на марката с черни дискретни букви. Обикновено за своите кампании от Calvin Klein бельо обикновено избират мъже с перфектно оформени тела, епилирани до неузнаваемост и с горещ поглед. В този смисъл Justin Bieber не е типичният избор, но явно от екипа на Calvin Klein бельо са се постарали да му придадат „мачо“ вид с малко помощ на гримьорите.

Calvin-Klein-бельо Освен за Calvin Klein бельо Bieber засне и кампания за Calvin Klein  Jeans, в която си партнира с датският супер модел Lara Stone. С  последната си кампания Calvin Klein мъжко бельо и Calvin Klein  Jeans брандът явно желае да спечели по-младото поколение, което  проявява интерес към по-скъпите и луксозни продукти, но  същевременно са достатъчно достъпни, за да си ги позволят. Както  не веднъж сме споменавали името на Calvin Klein се свърза със стил,  лукс и изтънченост, за това няма да сбъркате ако изберете тази  марка и ще се почувствате една идея по-близо до звездите от  билбордовете и телевизионните реклами.

В България мъжко бельо от марката Calvin Klein можете да  закупите онлайн от интернет магазин за марково бельо и бански         www.queerwear.net