Мъжки бикини

 

Мъжки бикини, какво представляват този вид мъжко бельо? Носят ли мъжете бикини и как всъщност изглеждат мъжките бикини, имат ли те нещо общо с женските бикини?

majki-bikiniМного често мъжете се притесняват, само от самото име. Това обаче е много глупаво разбиране присъщо за неграмотни хора. Мъжките бикини не са нищо повече от обикновени мъжки слипове с тази разлика,че нямат ластичен колан(оня дебел ластик около мъжката талия, където обикновено фирмите изписват марките на бельото). Бикините предназначени за мъже завършват вместо с широк ластик с тънък такъв, като по този начин се избягва евентуално притискане на ластика и оставяне на отпечатък върху кожата. Другата разлика между мъжките бикини и другите видове мъжко бельо е, че при бикините няма отделно парче в предната част, което да оформя специалното пространство необходимо за мъжкия пакет. Всичко това се прави за мъжете, които обичат да носят леки, удобни слипчета без много ластици, с повече свобода и удобство. Името „мъжки бикини“ се е наложило заради приликата на кройката на този вид мъжко бельо с дамските бикини. Но те определено се различават значително от тях и мъжките бикини са едно много търсено, купувано и носено мъжко бельо. Те са леки, удобни и с тях усещането за свобода е много приятно.

 

 

мъжки-бикини

 

мъжки-бикини

Мъжки бикини от http://queerwear.net  е секси слип, което ще ви достави нужната доза удобство, като в същото време ще можете гордо да покажете марковото си бельо в съблекалнята на кварталния фитнес. Ние разполагаме с една богата колекция  от мъжки бикини. При нас ще намерите най-горещите модели и марки мъжки бикини, включително ADDICTED, Andrew Christian, aussieBum, Modus Vivendi, 2(X)IST, C-IN2 и други oт най-прочутите и най-добрите дизайнери нa мъжки бикини днес. За да отговорим на вашите нуждите и вкусовете, ние разполагаме с широк диапазон от цветове и материи. Търсите нещо основно, разгледайте нашата модели мъжки бикини в класически цветове, страхотни за ежедневно носене. Жадни сте за нещо чувствено, хвърлете поглед на нашите еротични модели мъжки бикини. Без значение какъв е вашият стил, при нас имате възможности за избор на един клик разстояние.

мъжки-бикини-бельоЗащо да купите мъжки бикини? Това, което прави мъжките бикини по-различни от останалите модели мъжко бельо, като например мъжките слипове, е че мъжките бикини наистина наподобяват слиповете, но те предлагат по-малко покритие около бедрата и горната част на краката. Мъжките бикини винаги са с ниска талия, което позволява да се скрият лесно под панталоните с ниска талия и дънки. Някои модели мъжки бикини са изключително оскъдни и са идеални за хора, които искат да се чувстват като, че ли не са обули нещо, без да се излага на показ дупето, както при прашки или G-стринга. Мъжки бикини се предлагат в толкова много различни модели, от ултра-еротични да класическа модели. С http://queerwear.net лесно можете да се намери перфектният чифт мъжки бикини, използвайки нашите филтри, за да намерите своя подходящ модел бельо, желания от вас цвят, марка, размер или цена. Или, да пазарувате от цялата колекция, за да видите стотици еротични и класически модели мъжко бельо наведнъж.

мъжки-бикини-дантелениНякои от нашите най-популярни мъжки бикини разполагат със специален интимен джоб за мъжкия пакет, който да осигури перфектното повдигане, подкрепа и издутина за вашия пакет. Други бестселъри от нашите мъжки бикини включват прозрачна мрежа, бразилско изрязана задна част, ниска талия, ултра-тънък колан, който седи удобно на бедрата, платове, които абсорбират влагата и позволяват на кожата в интимната област да диша и това е само част от огромното разнообразие което предлагаме. Пазарувайте сега, за да се запасите интимният си гардероб със секси мъжки бикини . Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас директно от чата на нашият онлайн магазин, чрез контактната форма на нашият сайт или като ни пишете на : info@queerwear.net

 

Мъжки бански бикини, много купувани това лято:

мъжки-бански-бикини