Мъжко бельо за стриптийз

мъжко-бельо-за-стриптийз Мъжко бельо за стриптийз помага на професионалните стриптизьори и танцьори  да завладеят по-лесно своята публика, да бъдат по-атрактивни и дори загадъчни.

Бельото за стриптийз е най-важната част от облеклото на един стриптизьор.  То трябва да е фамозно, нестандартно и да впечатлява. Представете си стриптизьор с бельо „Лорд“, да речем  или с типичните амеркинаски широки боксерки. Смешно, нали? Професионалните танцьори в нощните клубове използват специално ушито бельо, което е секси , с нестандартен дизайн и много често е лъскаво, светещо и привлича вниманието.

Мъжкото бельо за стриптийз в България до скоро се изработваше от самите стриптизьори и танцьори или се правеше по поръчка в разни шивашки ателиета, но днес ние от онлайн магазинът www.queerwear.net  сме помислили и за тези професионалисти на танца и еротичните забавления. При нас ще намерите специализирано ръчно изработено бельо за стриптийз, както и много на брой модели еротично бельо, което много сполучливо може да бъде използвано от професионалните стриптизьори.

Хит в тази категория са златните и сребърни слипове на марката Модус Вивенди. Те са ръчно ушити и се направени от хиляди метални пластинки в златен или сребърен цвят, нанесени върху здрава подплата.

Освен това в нашия онлайн магазин имаме голямо разнообразие от мъжки прашки, които са класика в интимното облекло на стриптизьорите и  еротичните танцьори.

Предлагаме също така и мъжко бельо за стриптийз от две части, като може да се комбинира с прашка от долу. Стриптийза често се свързва с бавно и възбуждащо събличане, което изисква стриптизьорите да бъдат все пак достатъчно облечени, за да имат възможност по време на шоуто да свалят колкото могат повече дрехи. В същото време те не могат да се появят наоблечени с пуловери,палта и безброй панталони – биха изглеждали смешно. Този проблем се решава с нашето специално мъжко бельо за стриптийз, проектирано и предназначено за стриптизьори и еротични танцьори.

В България стриптийза все повече набира сила, появяват се групи от мъже, които предлагат еротични танци със събличане за частни дамски партита, все повече клубове имат в програмите си стриптийз или еротични танци, за това нуждата от специално мъжко бельо за стриптийз провокира и нашия интерес към този вид бельо

бельо-за-стриптийз

 

 

 

belio-za-striptiiz

 

 

бельо-за-стриптийз