Луксозно мъжко бельо

луксозно-мъжко-бельоЛуксозно мъжко бельо е онова бельо, което не може да си позволи всеки, това е бельо с много високо качество, на известна марка и по възможност трябва да ви стои добре. Няма голям смисъл да купите луксозно мъжко бельо и то да ви стои, като „раздадено“.

Жените знаят много добре какво е лукс и от къде да си купят луксозно бельо, но ние мъжете все още масово носим евтините боксерки от марката Лорд или от незнайно коя марка, купени от близкото магазинче (да не кажа от пазара). Мъжът колкото и пари да има не отделя такова внимание на облеклото си, особено на интимното си бельо. Разбира се тази тенденция е започнала да се променя. Българските мъже все повече обръщат внимание на детайлите и с увеличаването на икономическото си благосъстояние те се обръщат и към луксозните стоки , като луксозното мъжко бельо.

Разбира се когато си дал повече от 100 хил . лева за кола и носиш дрехи за хиляди левове е направо срамота да не си купиш хубаво луксозно бельо. В нашия онлайн магазин имаме и такива модели бельо, които ще задоволят вкусовете и претенциите  и на най-взискателните мъже. Пи нас ще намерите мъжко бельо от различни материи, цветове,световноизвестни марки. Ние продаваме от най-големите размери за едрите мъже –XL и XXL  до най-малките за слабите мъже S и XS.

луксозно-мъжко-бельоВъпреки,че нашите модели, които представят бельото ни са красиви и с хубави атлетични тела, ние ви гарантираме,че бельото което продаваме ще стои еднакво добре и на един съвсем нормален мъж, без мускули и без 6-те плочки на корема. Нашите модели бельо са така направени,че помагат за самочувствието на мъжа и подобряват значително комфорта при носенето на бельо.

Луксозното мъжко бельо освен всичко друго ви дава усещането за престиж, възможности, значимост, когато се съблечете в спалнята всяка дама би обърнала внимание с какво бельо носите.

За да купите луксозно мъжко бельо, марково мъжко бельо, еротично бельо или мъжко бельо за спорт, постете нашия онлайн магазин: www.queerwear.net

Видео представяне на новите модели: