Слипове BILLY

Въпреки че, станаха вече доста популярни със своите смели дизайни на мъжки бански, предлагани във вариант на тесни изрязани бански плувки, дизайнерите на марката AussieBum се впускаха твърде рядко в света на мини слиповете или бикини за мъже. Доволни сме да видим, че австралийската марка добави нов модел в гамата бельо, която да запълни тази празнина с новото си предложение наречено слипове BILLY. Линията мъжки слипове BILLY е едно от най-новите допълнения към света на AussieBum мъжко бельо.
Едни от плюсовете на тази линия слипове за мъже са наличните цветове и принтове в микс от ретро, модерни и забавни варианти.
Трябва да отбележим, че след първият си тираж на слипове BILLY, AussieBum направи някои промени на материята в линията слипове BILLY. Първоначално линията се изработваше от 90% памук и 10%  смес от ликра, но след обстойно проучване и някой модификации, дизайнерите решават да променят съотношението на материята на 95% памук и 5% смес от еластан.
Самата тъкан не е много разтеглива и ние бихме предпочели да бъде малко повече, но хубавото на модела е, че не променя формата си след носене, понеже материалът е изненадващо лек и непретенциозен.
Слипове-BILLY

Цялостната визия на този слип е доста приятна и се отличава със значително по-ниска талия и изрязани крачоли. Гърбът на модела е може би малко по-срамежлив, заради пълното покритие на дупето, но това със сигурност ще удовлетвори по консервативните мъже.Интимният джоб е направена от две панела с шев в предната си част, което помага за предотвратяване на пакетът ви да изглежда прекалено сплескан. Въпреки сравнително простия дизайн на интимният джоб, слиповете BILLY ви дават сравнително добро повдигане и оформяне на пакета, което е ласкателно и приятно за окото.
Някой може да каже, че е трудно да се вложи дизайн в такъв стил мини бикини, но ние от Queerwear.net  винаги сме вярвали, че интелигентният дизайнер винаги намира начин да покаже въоръжение и с малко материал.Това е като да постваш в Туитър, където с малко думи човек трябва да каже всичко. AussieBum прави точно това през три забележителни характеристики на слиповете BILLY.
Слипове-BILLY

Първото, разбира се е цветът и изключителните принтове, предлагани в голямо разнообразие и осигуряващи възможност за избор от мъжките цветове сиво и черно, към по-забавните лилаво и ярко зелено или ретро шарки, като от телевизионните детски игри. Без значение какво диктува личността ви, ще имате възможност за богат избор от слипове BILLY.
Като втора характеристика можем да отбележим малкият AussieBum маркер, който е пришит над дясното бедро върху колана на слипа. В контраст от черно и бяло, маркерът придава хубав визуален елемент за самият слип, като в същото време не отвлича вниманието от цялостния вид на слиповете BILLY.
Последният елемент е висококачествен и траен сребърно мастилен печат с информация за самото бельо на гърба на задната част. Технологията, която използват от АussieBum позволява на материята свободно да се разтяга без да се загуби част от сребърно-мастиленият печат.
Трябва да отбележим, че цената на тези слипове е доста добра и разумна от 29 до 33 лв. за брой, което е много изгодно при условие,че става дума за бельо проектирано да издържи цели две години.

Разгледайте моделите в нашия онлайн магазин

 

мъжки-Слипове-BILLY