Къси плувни шорти

„Къси плувни шорти за лято 2016 от www.queerwear.net – онлайн магазин“

къси-плувни-шортиСтане ли дума за свежи и вълнуващи летни приключения, едно от напълно задължителните допълнения към всяка една прекрасна морска почивка са винаги актуалните къси плувни шорти за мъже.
Летният сезон на 2016 година не прави изключение от това правило.
Късите плувни шорти са еднакво удачни както за море или басейн, така и за продължителни разходки по плажа и практикуване на различни плувни спортове.

В днешно време на пазара на разположение са много видове къси плувни шорти, като разнообразието от кройки и модели позволява да се намери подходящ вариант и за най-претенциозния вкус.

Късите плувни шорти са изключително удачни за горещите летни дни, защото покриват значително по-малка част от тялото, не спарват и са ушити от иновативни, бързосъхнещи материи.
Късите бански шорти винаги са били класика – практични и удобни, като предоставят възможност да се носят и като ежедневни къси панталони в комбинация с тениска или спортна риза.

Сред марките, производители на къси плувни шорти за мъже, които е момента се ползват с най-голяма популярност са испанската модна марка ADDICTED, гръцкия лидер на пазара Modus Vivendi и американската марка Andrew Christian.

Този летен сезон ADDICTED ни изненадват приятно с красивия дизайн на своите къси си плувни шорти. Цветовете са изключително свежи, изкусително подчертаващи привлекателния ви летен загар.

къси-плувни-шортиМоделите на Andrew Christian пък доставят радост за окото със супер късата си кройка, разкриваща едни от най-сексапилните части от мъжката физика, а именно стегнатия корем и добре оформените бедра. Техните модели са супер подходящи за представителите на силния пол, които търсят вълнуващи летни приключения и нови запознанства на плажа.

Гръцката модна марка Modus Vivendi също има за цел да ни сюрпризира приятно през този летен сезон. Моделите им къси плувни шорти са изключително дръзки, цветовите им схеми са супер свежи и ярки. Съчетаните в тези модели къси плувни шорти връзки и мрежи допълнително привличат вниманието и провокират въображението на дамите да заработи.

Дали ще решите да се съобразите с последните течения в модните среди или ще се доверите на собствения си вкус, можете да сте сигурни, че ако спрете избора си именно на някой от моделите мъжки къси плувни шорти, категорично ще направите изключително приятно впечатление на плажа. В същото време ще си гарантирате голямо удобство и комфорт. Късите плувни шорти ще ви дарят с прохлада и гарантирано добро и свежо лятно настроение. След като изберете най-подходящия за вас модел, не ви остава нищо друго, освен да се насладите на една чудесна лятна почивка, изпълнена с приятни емоции и преживявания.