Cock Ring от естествена кожа

kok-ring-koja-cock-ringПръстен за пенис или популярен още с английското си наименование Cock Ring е един от най-използваните еротични аксесоари за мъже. Това разбира се не е случайно. Освен ниската си цена ( в сравнение с други секс аксесоари) пенис пръстена се поставя много лесно и има доказан ефект по време на сексуалния акт. Cock Ring-а удължава значително мъжката ерекция и самия полов акт и е много харесван аксесоар от мъжете и дори още повече от техните партньорки.

Cock Ring можете да закупите онлайн от www.queerwear.net , като се доставя с дискретна доставка в необозначен пакет до офис на Спиди.

кожен-Cock-RingТой е ръчна изработка и е направен от естествена кожа, красив в метални капси, лесно се поставя и има двойна закопчалка за да се регулира дължината и за по-добро и сигурно закрепване. Дължината на продавания от нас Cock Ring е 19 сантиметра, с перфектна дебелина.
Създаден е за мъже от всякаква възраст и гарантирано увеличава насладата от сексуалния акт и подобрява представянето на мъжете. Може да бъде използван и като аксесоар за визуална възбуда, подобрява значително ерекцията.

Пенис пръстена освен това променя стойката и визията на мъжа. Перфектен е за маструбиране. Увеличава удоволствието и удължава времето.

пръстен